Barça 4 (Iniesta, Villa 2, Pedro) - Màlaga 1
El millor: la primera part de l'equip
El pitjor: la lesió d'Àlves. Per cert, que renovi ja!

La crònica _________________________________________________________
El Madrid s'ha estavellat contra l'Almeria i nosaltres hem solventat el partit contra el Màlaga amb una primera part brillantíssima. Hi hem vist resumides totes les virtuts del Barça de Pep Guardiola: pressió asfixiant, velocitat de circulació de pilota, córrer, solvència defensiva, avançament esglaonat de línies i gols. Davant d'aquests arguments que són els arguments del millor Milan de la història barrejats amb la tècnica i la màgia de l'escola holandesa ens tornem un equip molt difícil de batre. El Màlaga no ha passat de mig camp a la primera meitat. I les que han passat han estat tallades expeditivament pel "pipiolo" Puyol, el qual junt amb Abidal han fet un partit molt seriós. A mig camp el Barça ha aprés a jugar d'una manera molt determinada. Acumula de 4 a 6 components. Com es pot contrarestar això? Els laterals pugen mig camp, mentre Busi s'enganxa al mig de la defensa per treure la pilota acompanyat de Xavi, Iniesta i ocasionalment -quan s'encalla la cosa- Messi. Aquí al mig, amb passades curtes i tocs breus fem para boja la defensa i sinó pilota a l'extrem per obrir i rematar des del centre. Quan s'acumula tanta gent fixem-nos que Villa i Pedrillo entren de fora cap endins per rematar. Si a això hi afegeixes una segona línia inspirada ja pot ser la bomba.
El primer gol l'ha fet Iniesta engaltant una centrada d'Àlves que venia botant (1-0). El segon l'ha fet Villa rematant un passi de Messi per sota les cames d'Asenjo (2-0); quin davanter que tenim! I el tercer l'ha fet Pedrillo, pescant una pilota a l'interior de l'àrea (3-0). No puc obviar un remat en vaselina que ha fet Xavi al pal. Increïble! Els segons quaranta-cinc minuts han estat més ensopits. El Màlaga ha rematat tres vegades de les quals una ha suposat el gol de Duda de falta, i nosaltres hem anat carburant fins fer el quart de mans de Villa (4-1).
Bon partit, golejada i a quatre punts del segon! Seguim superant tots els rècords amb 52 punts, 28 partits consecutius sense conèixer la derrota i 17 victòries! Ah i campions d'hivern! Iblama