Barça 3 (Pedro, Messi, Iniesta)- Racing 0
El millor: Iniesta
El pitjor: dir que el Barça dimecres estava mort.

La crònica _________________________
Venim d'una setmana en la que qui ha pogut ha fet llenya del nostre equip. Doncs au, no havien passat ni dos minuts i ja havíem marcat el primer gol. Paret al fons de l'àrea i Pedro remata la jugada al fons de la porteria (1-0). Tots els dubtes quedaven esvaïts! Hem començat a tocar la pilota i el Racing s'ha tornat boig anant darrere de la pilota. Han estat els millors moments del partit. A les acaballes de la primera part, els jugadors santanderins han comès penal. Messi l'ha transformat finiquitant el partit (0-2). La segona part, com moltes altre vegades, ha sobrat. Hem baixat dues o tres marxes. Malgrat tot ells no ens han intimidat gaire, tant sols alguna espòradica aproximació amb poca claredat i xuts de fora l'àrea. El partit ha quedat definitivament tancat amb el xut d'Iniesta (3-0).
Veiem que els rivals amb els que juga el Barça semblen ridículs. El nivell de la Lliga espanyolal ha baixat molt respecte uns anys enerere. De totes maneres, tant si juguem a casa com si juguem fora, tant si juguem contra un gran com si juguem contra un equip de segona, el Barça dóna la cara com si fos el darrer partit de la temporada. I això és mèrit d'en Pep; és el gran tótem d'aquest equip. I de cara als espectadors sembla que sigui molt fàcil quan segur que no ho és. Fins i tot sembla que els rivals no donin la talla, tal com diuen en algunes tertúlies a les Espanyes. De totes maneres, de la mateixa manera que reconec que a la primera part hem jugat molt bé i a la segona hem baixat la marxa, reconec que a la segona part el Racing ha jugat molt millor. Igualment, s'ha vist incapaç d'arribar a la porteria, gràcies a la bona tasca dels nostres jugadors. Iblama