APARTATS

19 de març 2012

CAP DE SETMANA DE SANT JOSEP 16-190312

DIVENDRES - TROS (trasplantant i fent el líquid de l'herba) SOPAR I PLAY AMB ISRAELS 160312
Les diverses bestioles que tomben lliures per la muntanya ens han deixat sense la meitat de la collita d'alls, de manera que vam optar per trasplantar-los i posar-los junt amb les faveres i les pesoleres per evitar danys menors. Mestres vam fer una passada amb el líquid de l'herba per preveure la sortida de la mateixa. A la tarda, després de dinar uns bons cigrons amb llangonissa, em vaig dedicar a sembrar unes llavors de flors diverses. Finalment, vam acabar el dia vam acabar el dia esporgant les rames sobreres dels avellaners. Una jornada ben complerta!





A la nit vam quedar amb la Natàlia per anar a sopar a Can Llesques. S'ha de reconèixer que és un lloc on pots menjar bé, el problema és l'atenció; et tracten amb el cul. Que s'ho facin mirar!
Havent sopat vaig fer cap al Flaps on em vaig retrobar amb el Cordo, el Ramos i l'Isra i plegats se'n vam anar a casa d'aquest a fer unes plays. Pel camí, entre partida i partida, ens vam deixar dues ampolles genials de cava i un fart de rialles. Valoro ferventment aquests moments! Vam anar a dormir a les cinc!


DISSABTE - ANIVERSARIS ROSITA I CRIS I CONCERT TOQUEM FUSTA A RIUDOMS 170312
Ens vam reunir als Racons per celebrar el 63esè aniversari de la Rosita i el 39è de la Cris. Per celebrar-ho la Rosita i el Joan ens van obsequiar amb una llagostinada brutal: llagostins, sèpia, musclos... i sopa de peix. De postres vam assaborir les maduixes a la Sanabrana (banyades amb xocolata calenta) i vam bufar les espelmes de l'efemèride. Aquesta vegada el Cachorro i la Negrita es van haver de conformar amb peix per dinar. No es poden queixar.
Després de dinar vam poder gaudir amb la segona menjada de papilla per part del Cesc. El xavalet en comptes de plorar perquè en tenia massa plorava perquè li posessin més papilla a la boca. Tot un crack!






Després d'haver gaudit amb el Barça i d'haver sopat lleugerament, ens vam trobar amb la Natàlia a Riudoms. A la Calderera tocaven els Toquem Fusta amb el Marc Gibert http://www.toquemfusta.cat/. Allà ens van presentar les cançons del seu Disc Ara és l'hora. Des d'aquí us els recomano, especialment en directe; tenen una energia brutal. No us perdeu: Abraça'l fort  http://www.youtube.com/watch?v=nEiu9wxeciI, Ho podríem intentar http://www.youtube.com/watch?v=BlBcH12EmQ8&feature=related, La nova de l'altre cantó del bus http://www.youtube.com/watch?v=dPYrjTx46pw   i sobretot La Festa Major http://www.youtube.com/watch?v=QO0KbWKh6hA&feature=related. Molts ànims!







DIUMENGE - HORTS D'EN RIC (fems), CALÇOTADA I CRIDANT AL FLAPS 180312
A les 10 punt ens hem trobat amb en Ric davant de casa seva. Ell ja estava arreglant el cotxe per transportar els fems. D'allà hem fet un primer viatge a l'hort per agafar cabassos i els sacs per posar-ho. Hem anat fins a la granja del Marcel i amb la pala i l'aixada hem anat omplint-los de fem. Llavors des del camí a l'hort ens hems servit del carretó per dur-ho millor. En total hem fet tres viatges; hem agafat forces de cara a la calçotada de després. Abans de marxar hem ruixat bé l'únic crestall que ens queda. Ara caldrà fer uns viatgets més amb fem per nodrir bé la terra.








Després de reposar una estoneta hem baixat cap al Casal; allà l'Associació de Dones havia preparat la Calçotada popular. El cert és que ha estat una de les vegades en les que la sala estava més plena. S'han repartit calçots, un plat de carn amb llangonissa i dos talls de corder, una taronja de postres, natilles casolanes i cafès per a tothom. Recalcar que la salsa estava per llepar-s'hi els dits i que els calçots eren dolcets; igual que les natilles. Tot plegat un escàndol de bo! Felicitar a tota la gent que fa possible aquest acte!






La nit la vaig acabar fent-la petar una estona amb el Martí i el Víctor, celebrant com bojos el gol de Cazorla contra el Madrid en els darrers minuts. Quina evacuació de nervis, nen!
Foto típica de la peixera del Martí







DILLUNS - SANT JOSEP 190312
Ens ha fet un dia radiant, així que l'hem anat a passar a Cambrils per celebrar el sant Josep, el sant de ma mare Josefina. Hem donat una volteta pel passeig per acabar dinant a Cal Maset; molt recomanable per cert! De primer hem triat amanida d'endivies, amanida tèbia i sopa de peix i pebrots del piquillo. I de segon parrillada de peix. Estava boníssim!
Després hem matat la tarda ben asseguts darrere d'un vidre que ens protegia de la miqueta de brisa que bufava. Hem estat de conya!






Amb tot tanquem un dels caps de setmana llargs de l'any. Cansat però content d'haver fet tot el que he fet! Iblama