APARTATS

11 de març 2012

FUTBOL 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Racing 0 - Barça 2 (Messi 2)
El millor: Mascherano.
El pitjor: la gespa i la duresa dels rivals.
L'àrbitre: regular. Crec que podia haver xiulat un o dos penals més a favor del Barça i que hauria d'haver censurat amb més duresa les entrades "criminals" dels racinguistes. Ha anul·lat un gol bé al Racing.
Com ho he vist? He vist un partit molt seriós del Barça. Crec que hem jugat millor amb el 4-3-3 que amb el 3-4-3 inicial. M'ha semblat que en molt moments solament jugàvem amb dos defenses: Masche i Puyi. Masche ha donat tot un recital de rapidesa, anticipació i tall i junt amb Puyi han mantingut la defensa un gran nivell. Dic que hem jugat amb dos defenses perquè com és habitual Alves era a mig camp. Això si quan trèiem la pilota Busi es situava en defensa. Al final ha acabat de central i cosit a patades de manera injusta.
Hem tingut la paciència suficients com per anar basculant per desestabilitzar-los i trobar el forat. Ells tenien clara la consigna: darrere i contundència; i no s'han estat de res. Una vegada més hem estavellat dues pilotes al pal i no hem patit gens en defensa. Iblama