APARTATS

11 de març 2012

FUTBOL 2011-2012

LLIGA DE CAMPIONS
1/6


ANADA
Resultat: Leverkusen 1 - Barça 3 (Alexis 2 i Messi)
El millor: Alexis.
El pitjor: la manca de contundència en defensa.
L'àrbitre: europeu.



TORNADA
Resultat: Barça 7 (Messi 5, Tello 2) - Leverkusen 1
El millor: Messi
El pitjor: -
L'àrbitre: Bé.



Com ho he vist global. En l'anada el Barça ha estat capaç de superar l'ambient una mica enrarit en els darrers dies. Hem sortit al camp amb ganes de deixar sentenciada l'eliminatòria a Leverkusen i ho hem fet. Hem tingut la possessió i hem creat fins a 11 ocasions. El problema ha estat en que ells n'han creat 8 i en una d'elles ens ha posat una mica la por al cos a l'empatar-nos. Poc a poc hem sabut imposar el nostre estil de toc i els hem anat arraconant. Cada vegada que el Barça canviava de marxa es mostrava molt superior als alemnays. Al final el resultat fins i tot ha estat curt.
A la tornada poca història hi ha hagut. Els gols que no vam marcar a l'anada els hem marcat a la tornada. Messi s'ha convertit en el primer jugador en fer 5 gols en xampions i el Barça ha passat per sobre del Bayern.
Hem fet petit el segon equip d'alemanya i això ha estat gràcies al toc, la paciència per anar fent bascular el rival i la contundència al davant. Eliminatòria amb un global de 10 a 2. Per fer-s'ho mirar UEFA. Iblama