APARTATS

26 de jul. 2012

TUITS EN CONTRA DE CATALUNYA EN EL FOC DE L'EMPORDÀ

Aquests són alguns dels twitts (comentaris del twitter) amb els que ens han obsequiat una minoria d'ignorants i fills de la gran puta. 




És igual que siguin espanyols o no, aquesta gent amb els seus comentaris es descalifiquen per si sols. Només cal donar un tomb per l'arxiu dels grans incendis que hi ha hagut en territori francès, espanyol, portuguès, català, castellà... Els bombers són una família i no miren de nacionalitats ni històries. Sempre que hi ha un incendi -i aquest és de grans magnituds- hi van i s'hi juguen la vida per salvar la terra i les gent que l'habiten; siguin de la nacionalitat que siguin i parlin la llengua que parlin. 

També vull dir que ho expressem en català perquè és la llengua que ens han ensenyat els nostres pares i cap mocós, merdós, fill de puta o ignorant ens farà renunciar a les nostres arrels, a la nostra terra i a la nostra llengua. Visca els bombers per la tasca que fan altruistament i Visca Catalunya Lluire. Una raó més per demanar als nostres polítics que facin una passa més i d'una vegada per totes es posicionin per recuperar la nostra llibertat com a poble, que un dia de 1714, un altre dels grans fills de la gran puta com vam ser Felip V ens va robar.