APARTATS

29 de gen. 2013

DOS LLOCS ON MENJAR: MONT-ROIG I SALOU 25-270112



ELS VICARIS – MONT-ROIG DEL DEL CAMP 250113
És tornar als vells temps. Fa uns anys hi havíem anat molt però les darreres vegades que hi havíem anat no havíem quedat contents. Ara ho porten els propietaris i la veritat és que s’ha tornat a recuperar l’essència dels Vicaris, amb el típic Menú Vicaris.
Com a entrant et porten una cassoleta amb xistorra i botifarra negra. A la taula hi tens sal i oli, tomàquets i alls per sucar el pa. De primer et duen un bol generós de test amb amanida de tonyina, olives arbequines, pebrot i ceba; passa la mar de bé. De segon et porten dues plàteres: una amb embotit variat (fuet, bull, pernil salat, xoriço vermell i llom) i en l’altra formatges variats. De veritat que és complert! Per cert et duen una ampolla de vi o aigua si vols i van portant llesques de pa torrat. Per tancar l’àpat els postres; un plat amb tres tipus de postres: pastís de Santiago, pastís de formatge i coc amb xocolata per damunt. Acompanyat d’una copa de cava per cap. I tot en un lloc que realment fa patxoca, sembla que mengis en una antiga casa de pagès. I el més bo; entre els dos 23,10€.
Així com les darreres vegades que vam anar-hi no vam quedar amb un bon gust de boca, ara puc dir que hi tornarem!







PIZZERIA SAPRI – SALOU 270113
Noi, ahir ens van acabar els “quartos”. És a l’avinguda Barcelona de Salou, en la següent intersecció que hi ha després de la via del tren, en una rotonda. La veritat és que no et deix gens indiferent.
Hi ha menú i carta. Nosaltres vam optar pel menú ja que ens va semblar més complert i xec, no ens vam equivocar. De primer vam triar amanida tèbia amb tires de bacon per damunt i formatge. Jo em vaig decantar per uns raviolis de carn a la salsa de bolets. La veritat és que la feina va ser meva per acabar-me el plat. De segons canalons i una pizza petitona –individual- on et posen la base i tu tries dos ingredients. Jo vaig triar bacó i ceba; brutal! De postres vam fer sengles creps de xocolata. Quasi que hi deixem la pell! I tot per 12,90€ per cap. Molt recomanable!