ELS VICARIS – MONT-ROIG DEL DEL CAMP 250113
És tornar als vells
temps. Fa uns anys hi havíem anat molt però les darreres vegades que hi havíem
anat no havíem quedat contents. Ara ho porten els propietaris i la veritat és
que s’ha tornat a recuperar l’essència dels Vicaris, amb el típic Menú Vicaris.
Com a entrant et
porten una cassoleta amb xistorra i botifarra negra. A la taula hi tens sal i
oli, tomàquets i alls per sucar el pa. De primer et duen un bol generós de test
amb amanida de tonyina, olives arbequines, pebrot i ceba; passa la mar de bé.
De segon et porten dues plàteres: una amb embotit variat (fuet, bull, pernil
salat, xoriço vermell i llom) i en l’altra formatges variats. De veritat que és
complert! Per cert et duen una ampolla de vi o aigua si vols i van portant
llesques de pa torrat. Per tancar l’àpat els postres; un plat amb tres tipus de
postres: pastís de Santiago, pastís de formatge i coc amb xocolata per damunt.
Acompanyat d’una copa de cava per cap. I tot en un lloc que realment fa patxoca,
sembla que mengis en una antiga casa de pagès. I el més bo; entre els dos
23,10€.
Així com les
darreres vegades que vam anar-hi no vam quedar amb un bon gust de boca, ara puc
dir que hi tornarem!
PIZZERIA SAPRI –
SALOU 270113
Noi, ahir ens van
acabar els “quartos”. És a l’avinguda Barcelona de Salou, en la següent
intersecció que hi ha després de la via del tren, en una rotonda. La veritat és
que no et deix gens indiferent.
Hi ha menú i carta.
Nosaltres vam optar pel menú ja que ens va semblar més complert i xec, no ens
vam equivocar. De primer vam triar amanida tèbia amb tires de bacon per damunt
i formatge. Jo em vaig decantar per uns raviolis de carn a la salsa de bolets.
La veritat és que la feina va ser meva per acabar-me el plat. De segons canalons
i una pizza petitona –individual- on et posen la base i tu tries dos
ingredients. Jo vaig triar bacó i ceba; brutal! De postres vam fer sengles
creps de xocolata. Quasi que hi deixem la pell! I tot per 12,90€ per cap. Molt
recomanable!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada