APARTATS

20 d’oct. 2013

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.
MARCADOR: Osasuna 0 - Barça 0

TÒPIC/TÍPIC. Incapacitat golejadora. Resultat injust.
EN VERD. Neymar i Iniesta.
EN VERMELL. Pedro.
EL DE NEGRE: Correcte.
LA CONTRA. Un partit que podia haver acabar amb tres o quatre gols de diferència a favor nostre i al final no estat capaços de fer-ne ni un. De totes maneres crec que ha estat un dels partits més seriosos del Barça, ja que hem defensat amb la pilota i l’hem sabut remenar amb paciència d’una banda a l’altra. Tot i que quan ha arribat a la banda precisament no s’ha sabut desbordar per centrar i rematar. Només Neymar ho ha fet. No he trobat a faltar gens a Messi i dir dues coses: que quan entra la gent rival es caga i dues; que la seva entrada ha eclipsat Ney i que ha embossat més el centre de la defensa rival. Ja que li dones entrada fote’l a la banda igual que Ney i que desbordi. Doncs no; tornem a caure en els mateixos errors d’altres temps; taponar el centre de l’àrea i això és de molt fàcil defensa pels rivals. I, finalment, una altra tifa: no hi ha manera de xutar. Volem entrar a dins de la porteria amb la pilota als peus.
N’hem molt millor però falta encara consolidar estratègies per augmentar l’efectivitat. Per cert; celebrar la tornada del gran capità Puyi.
A LA CAVERNA.  La veritat és que a l’acabar el partit estava força desanimat ja que pensava que l’Atlètico es posaria líder en solitari i el Madrid es posaria a tres punt. Que els matalassers es posin líders és just però que el Madrid només estigui a hores d’ara a tres punts és totalment injust. Però què hi farem. I la setmana que ve a jugar contra ells; vés que no els traiem del pou.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO