APARTATS

12 de gen. 2014

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga Espanyola.
MARCADOR: Atlético 0 - Barça 0.
TÒPIC/TÍPIC. Campions d’hivern.
EN VERD. Iniesta.
EN VERMELL. Alexis.
EL DE NEGRE: Europeu. Arbitratge marca de la casa europea deixant jugar al límit de l’agressió. Al final sempre hi surt perdent el que vol jugar la pilota. Ideal pels que volen destruir i defensar-se.
LA CONTRA. Ahir vam plantar cara a un dels rivals més potents d’Europa i ho vam fer amb un notable i deixant clar que anem a afrontar la part difícil de la temporada amb garanties. Curiosament els millors moments del Barça coincideixen amb dos fets: Iniesta al camp i la conjunció de Messi i Ney al camp. En el primer cas, vam fer una primera part molt seria sense que el rival s’acostés a la nostra àrea, amb la pilota però sense arribades clares. En el segon cas, l’entrada de Messi van dur un descontrol major al mig del camp que va suposar que els “colchoneros” arribessin a ràfegues amb més claredat a la nostra portera i que al mateix temps, nosaltres tinguéssim més presència a l’àrea de Cortuois. Per cert, partit impecable en defensa.
A LA CAVERNA. Doncs res, ara que torneu a tenir l’altaveu de la Sexta dir que el món es fixa en la lliga espanyola en els blaugranes i els matalassers; ningú parla dels blancs. Tot i així és evident que avui pot retallar la distància amb ambdós. Finalment, dir-vos que els culers amb aquesta actitud del Barça estem súper orgullosos del nostre equip i comencem a estar contents amb el Tata (tot i que reconec que li he fotut canya).
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO