APARTATS

27 de gen. 2014

BEAUTY PARTY TERMAS DE RUHAM DE REUS 240114


A les 18h -com sempre no vam ser tots puntuals- vam quedar davant del local de las Termas de Ruham de Reus. Començava una tarda molt especial!
Primer de tot vam deixar les nostres pertinences a la taquilla, junt amb les sabates. Ens vam posar unes sabatilles molt psicodèliques i ens vam arromangar els pantalons fins a l’alçada dels genolls.
En una primera tanda, a la sala principal de las Termas, ens van rentar els peus amb aigua calentona i sabó. 





Posteriorment, vam anar prenent posicions en la zona amb les peixeres i on hi ha els peixets Garra Rufa. La veritat és que pels que hi vam introduir els peus per primera vegada la sensació va ser una mica estranya. Notaves com aquelles bestietes diminutes et com pessigaven els peus. Passada una estoneta ja ni ho notaves. Aquests peixets s’entretenen amb la pell morta que tens als peus i t’ajuden a treure-te-la. 


Mentrestant, les noies ens van oferir cava i vi blanc, al mateix temps que iniciàvem una partida al Pro. I si hi ha beure, hi ha menjar. Així que ens van repartir uns exquisits canapès per fer obrir boca. En total hi estàs mitja hora amb els peus dins a l’aigua amb els peixets.






Llavors va arribar l’hora del massatge; la tercera etapa. Amb molta cura i delicadesa et fan un massatge als peus relaxant que et fa passar tots els mals. Excel·lent! Podies triar entre diferents cremes, cadascuna amb una propietat diferent.



En la quarta etapa, t’asseuen en una cadira comodíssima de barber i col·loquen una mascareta vitalitzadora a la cara. En aquest cas també podies triar diferents mascaretes facials. La que més va triomfar va ser la de xocolata. 



I bé; entre sessió i sessió vam anar servint-nos cava i vi, vam seguir jugant a la play, vam menjar unes goloses llaminadures i vam anar fent-nos fotos. I la veritat és que vam riure molt! Un dels moments més divertits ens els va donar jugar al Buzz. Molt recomanable!
Volant ens vam passar tres hores.










Vam rematar la vetllada anant a sopar al Restaurant Xinès del carrer Ample. Devíem estar afamats perquè ens vam cruspir el menú en un obrir i tancar d’ulls.





En acabar, després de fer-nos diverses fotos mítiques pel carrer, vam anar a prendre unes copes al Flap`s.



Els més “festerus” vam fer cap a la Fàbrica per prendre unes cervesetes i escoltar una mica de música. S’ha de dir que ha perdut molt!
Així vam tancar una tarda i vespre molt especials, gràcies a la gentilesa del Martí i la Maica, gràcies a les tres noies que ens van atendre i gràcies als companys amb els que vam passar una bona estona: J.Maria, Martí, Jaume, Albert, Javi, Isra i després David.

El video de Martí Productions de la Beauty Party .



De veritat que és molt recomanable! Jo repetiré!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres ! Gran tarda ! Com les d'abans ! Només va faltar fer-la petar en un banc a altes hores de la nit ! ;-)

Iblama ha dit...

hehehehe i tant titu! mira tu, ja fa una s1 setmana! potser és que ens fem vells