APARTATS

17 de gen. 2014

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Copa del Rei (Anada).
MARCADOR: Barça 4 (Cesc i Messi) – Getafe 0.
TÒPIC/TÍPIC. Retorn de Déu amb glòria!
EN VERD. Messi.
EN VERMELL. -
EL DE NEGRE: Correcte. Podia haver xiulat un altre penal fins i tot.
LA CONTRA. No vam tenir rival. Vam fer una primera part molt seriosa tot i no veure’s reflectit en el marcador. El gran què va arribar a la segona part amb el retorn de Messi 58 dies més tard. I noi va tornar amb ganes; va fer dos gols i quasi que en fa un altre. Ara hauríem de tenir paciència i no forçar la màquina i menys al Calderon; a ben segur que els madrilenys aniran a per totes. Crec –i mira que no ho faig habitualment- que l’eliminatòria està sentenciada.
A LA CAVERNA. Suposo que un dia així no teniu massa a cosa a dir... Ja m’estranyava... si que hi teniu a dir: ficar-vos amb el Messi i dir que el portuguès guapo és millor.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO


COMPETICIÓ: Copa del Rei (Tornada).
MARCADOR: Getafe-Barça 2 (Messi)
TÒPIC/TÍPIC. Una copa apagada!
EN VERD. Messi.
EN VERMELL. Neymar, amb la lesió.
EL DE NEGRE: sense protagonisme.
LA CONTRA. Partit de costellada amb un rival sense ganes de voler plantar massa cara, el camp mig buit i amb un Barça seriós. A mig gas vam passar per damunt d’un equip vingut a menys, demostrant el desmembrament que pateix la lliga espanyola i que ajuda destacar les diferències entre els equips capdavanters i la resta. Es pot dir que la feina dura es va fer al partit d’anada.
A LA CAVERNA. Doncs bé, ara que ja torneu a tenir vot als ex de Punto Pelota –ara el Chiringuito-: ha tornat Messi i ha tornat amb ganes. Podrem discutir qui va ser el millor jugador de 2013. El que queda clar és que Messi ha tornat i que és el millor jugador dels darrers temps.