APARTATS

13 d’abr. 2015

AMOR PROHIBIT DE COIA VALLS A ESCENA 100415




Coia Valls sota la direcció de Vicenç Cañon, ens va presentar a l’Auditori Diputació de Tarragona la seva darrera novel·la Amor prohibit, però duta a escena. Amb l’actuació de Rosa Rovira, Pep Ayala, Josepa Urbano, Pau Gavaldà, Rosalia Sumoy, Frederic Quesada i la mateixa Coia, ens vam poder posar a la pell dels personatges. Representaven una petita companyia itinerant de representació que anava pels poblets fent obres comunes. De sobte al director en la nit se li apareix la musa de la inspiració que fa que acabi bastint una nova obra per ser representada: Amor prohibit. Els mateixos actors de la companyia es posen en la pell dels protagonistes i fan gala precisament d’aquest amor que no està ben vist. 










 Música amb diferents instuments com l'arpa o el violí, recitació de fragments de la novel·la i representació es combinaren en una ambientació reeixida.













L’auditori, que estava ple, va aplaudir la representació. Els actors van ser obsequiats amb la clau de l’amor prohibit al temps que foren presentats. Es va acabar l’acte brindant qui ho va voler amb cava, conversant al vestíbul i amb la signatura de llibre de l’escriptora reusenca. Moltes felicitats!