APARTATS

6 d’abr. 2015

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2014-2015. CELTA 0 - BARÇA 1.



COMPETICIÓ. Lliga espanyola.
MARCADOR I GOLEJADORS: Celta 0 - Barça 1 (Mattieu).


TV O RÀDIO. Tv al Bar Mont-roig de Mont-roig del Camp.
EM QUEDO AMB… Xavi.
MÉS VALDRIA QUE NO HAGUÉS SORTIT DE CASA: Neymar (aquest noi no està bé igual que l’any passat no ho estava Messi. Sense el cap serè no es pot estar pel futbol).
EL TÒPIC. Mal joc però tres punts importants!
LA DADA. Messi porta 4 partits sense marcar, Neymar 5. Xavi, tot i jugar poc, duu 6 assistències. Mattieu dos gols de cap.
EL DE NEGRE. Correcte, tot i que anul·la a Neymar un gol legal ja que no estava en fora de joc (tot i que molt just). Ha anul·lat un gol correctament al Celta i ha expulsat correctament Orellana per una estupidesa (llençar gespa ala cara a Busi).
EL RIVAL. Ha pressionat ben a dalt allà on fa més mal al Barça: la sortida de pilota. Fins que les forces han fallat i s’han apagat progressivament.
EL BARÇA.
-VIRTUTS. Bàsicament haver guanyat. Practicar la pilota aturada. Segon gol decisiu en dues jornades. Reforçar el mig del camp amb Xavi per donar-hi més consistència, toc i temps.
-DEFECTES. No prendre la decisió de posar Xavi a mig camp abans. Era molt evident! Així com treure Neymar a la mitja part ja.
-DUBTES. Després dels partits de selecció és quan el Barça es troba pitjor. El no poder entrenar és converteix en un hàndicap molt important.
L’ANÈCDOTA. Hugo Mallo ha amargat la nit a Neymar. Les friccions entre ambdós moltes vegades han superat la mala educació, amb patates, mocades a la cara de l’altre, copets... El defensa ha guanyat la partida al brasiler.
LA CAVERNA. Malgrat els nou gols del Madrid segueixen a 4 punts del líder: el Barça.