APARTATS

25 d’abr. 2015

CONCERTS A LO SUBMARINO DE REUS. ABRIL DE 2015



XEIC 180415
Passades les 23h, els Xeic ens van presentar a LoSubmarinodeReus el seu darrer i excel·lent treball: Som. Al voltant de dues hores varen repassar els temes d’aquest treball dels que en vull destacar diversos com Toca revolta, Si mai no hi sóc, Arrels, Ara és l’hora, Al teu costat, Guerra... Ja ens vam posar les piles ben d’hora; varen començar amb Som la resistència. Després també repassaren igualment temes ja consolidats en la seva carrera com Tornarem i clàssics com l’Estaca o el meu avi. Tot amb alegria, energia, força i amb missatges reivindicatius i contundents. Un gran treball, si senyor en aquests temps que corren on surten cançons com a bolets sense importar massa la qualitat de les mateixes. Vull agrair la feina que heu fet Xeic no només amb saber bastir un compacte amb bones cançons i melodies sinó també les il·lustracions del mateix; una obra d’art! Petareu el 2015, segur! Molta sort i molts ànims! Us seguirem!






PROJECTE MUT 240415
En petit comitè –amb més mèrit encara- els Projecte Mut (grup eivissenc) ens ha presentat el seu darrer treball: Ido. Un disc amb 14 cançons impressionants on podem desgranar l’essència del mediterrani, somniar, enamorar-nos, il·lusionar-nos o reflexionar sobre la vida en general. Després del concert per la Llibertat a Barcelona, en els que el grup de ses illes es va donar a conèixer, lentament, amb campanyes com la de tv3 i concert al principat, hem pogut anar descobrint l’essència del mateix. T’omplen d’alegria i positivitat en un temps en els que aquests valors queden com en un segon pla. 









El seu directe s’encomana i la seva humilitat els fan sentir-te més a la vora; com tu... com qualsevol que poetitza sobre la vida, el temps... la realitat. Valen molt la pena. Tot un descobriment de ritmes i lletres. Us seguirem al Canet Rock i si déu vol a ses illes quan toqueu a casa vostra. Seria un colofó extraordinari! Molta sort!


Una vegada més agrair a loSubmarinodeReus la seva tasca a nivell de concerts. Una salutació especial per dues velles alumnes: la Judit i la Paula. Em fa molt feliç haver-vos retrobar! Molta sort també!