APARTATS

1 de maig 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016



1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS. Betis 0 - Barça  2 (Rakitic i Suàrez).



3) TV O RÀDIO. Barça tv.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Partit carbró... però tres punts al sac!
5) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. Suàrez: 35 gols. Pichichi! Nova lesió de Bravo i al mateix lloc: al soli. Es perd el que queda de temporada./Animadversió constant mostrada a Piqué i a Rakitic i Àlves pel seu passat sevillista./ l’Equip està sotmès a una pressió afegida veient que els seus rivals juguen a la mateixa hora. Darreres dues últimes jornades: mateix horari./El Barça està de dol per la mor de Manel Vich. Des de que es va inaugurar el Camp Nou ell n’havia estat l’speaker! Era la veu del Barcelonisme!
6) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR. Messi.
-EL PITJOR. Globalment tots.
-L’INDULTAT. Suàrez.
7) L’ENTRENADOR. Contundent. Tres punts més i seguim depenent de nosaltres mateixos.
8) L’ÀRBITRE. En la seva línia de “sigan, sigan”, molt de diàleg i poques faltes. Va expulsar justament el jugador del Betis.
9)EL RIVAL. Té una bona sortida al contraatac i puntualment té algun jugador interessant, però en línies generals un equip molt justet i amant del joc violent.
10)EL BARÇA.
-VIRTUTS. Haver guanyat.
-DEFECTES. Especular. Hem de sortit a per totes des del primer minuts no tenir “despistes”. Ahir no ens van marcar de miracle en els primers 20 minuts.
-DUBTES. Un equip gran com el Barça no pot posar per excusa el tema de la gespa. No m’ha semblat correcte! Hem de sortir a jugar en qualsevol tipus de camp, fins i tot si fos de terra. No tant senyoristisme i tonteria. A més; no oblidem que pot ser una estratègia més del rival
11) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Arribem justets i ajustats. Queda un sospir i els equips fan el que poden. Els tres de davant van aconseguir guanyar com van poder sense lluïments. Al final el que compten són els tres punts.
12) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Pronòstic encertat. Vaig dir que el partit clau era contra el Betis i hem superat la prova, tot i que no amb moltes alegries. La propera jornada arriba l’Espanyol al Camp nou. Virtualment estan salvats els pericos després de guanyar el Sevilla però per ells jugar contra el Barça és el partit més important de la temporada –a falta de res millor-. Així que compte perquè ja ens van amargar la festa amb el “Tamudazo”. Hem d’estar al 100% i deixar ben clar qui es ferm candidat a la lliga. I crec que no fallarem. Els nostres jugadors, malgrat tot, mereixen la nostra confiança. No només guanyarem sinó ho farem clarament: 3-0.