APARTATS

15 de maig 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.

1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Granada 0 - Barça 3 (Suàrez 3).





3) TV O RÀDIO. Tv al bar la Moreneta d’Encamp.
4) EL TITULAR DE PREMSA. Campions de lliga per la porta gran.
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA.  Hat trick de Suàrez que aconsegueix el pichichi amb 40 gols i la bota d’or./ 24 lligues del Barça i Sisena lliga de les darreres 8./ Segona lliga consecutiva de Luis Enrique./ 90 gols marcats pel trident./ 8 lligues de Messi i Iniesta, igualant a Xavi./ 24-0 és el total dels gols que ha marcat el Barça en els darrers 5 partits. Aplastant!
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Suàrez.
-EL PITJOR: Messi.
-L’INDULTAT: Neymar.
6) L’ENTRENADOR: motivador. En veure que el Madrid marcava es va aixecar per animar els jugadors, perquè es motivessin i no deixessin de pressionar i lluitar. L’equip va ser una viva imatge de l’entrenador.
7) L’ÀRBITRE. Passota i deixant que el joc fos violent. Els rivals van fer entrades de vermella i els va deixar seguir jugant. Penós!
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Passant de tot. Només motivat en fotre patades i usar la violència per aturar el Barça. Salvats de baixar, poden donar molt més de si. Per cert, patètic l’estat de la gespa.
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Seguir amb el cap ben alt fins el darrer moment, imposar la nostra manera de jugar amb la pilota als peus i ahir especialment desbordar per banda.
-DEFECTES. Potència per destruir al mig.
-DUBTES. --
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. Si Roncero si, el Real Madrid és el campió moral d’aquesta lliga però el veritable campió és el Barça. Bones paraules de Ramos i Keylor felicitant el Barça. Com ha dit en Luis Enrique guanya l’equip que globalment és més regular. Res més a dir. Avui rua i celebració! 
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Per acabar la lliga un nou encert. En breu us presentaré una taula amb tots els resultats de la temporada en pic aquesta hagi acabat. Queda un darrer pronòstic, el de la final de la copa del Rei. Veig el Barça molt endollat. Faltarà veure si pot jugar Mascherano, per mi la clau en defensa de la temporada. Guanyarem la Copa del Rei davant d’un dels millors equips d’Espanya. Ens ho posaran complicat però se’n sortirem: 1-2.