APARTATS

8 de maig 2016

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA 2015-2016.

1) COMPETICIÓ. Lliga Espanyola.
2) MARCADOR I GOLEJADORS: Barça 5 (Messi, Suàrez 2, Rafinha i Neymar) – Espanyol 0.

3) TV O RÀDIO. Tv a Porrera.
4) EL TITULAR DE PREMSA. A un partit de poder guanyar la lliga!
4) EL TÒPIC/LA DADA/L’ANÈCDOTA. 37 gols i 16 assistències de Suàrez./ Messi iguala els 23 gols de falta de Koeman./21 gols en els 4 darrers partits i cap gol encaixat./ Es guarda un minut de silenci i no es canten les alineacions en respecte a la mort de Manel Vich, speaker del Camp Nou des de la seva inauguració.
5) ELS JUGADORS.
-EL MILLOR: Mascherano.
-EL PITJOR: Piqué.
-L’INDULTAT: Neymar.
6) L’ENTRENADOR: a l’espera. Jo el veig buidat. Ja no pot fer res més que esperar el darrer partit. És plenament conscient que ja no pot aportar més amb els jugadors que té.
7) L’ÀRBITRE. Errat. Anul·la malament un gol del Barça i no ha sabut aturar el joc brut dels pericos. El segon gol de Suàrez no hauria d’haver pujat al marcador per falta.
8) ELS EQUIPS.
-EL RIVAL. Patètic, de segona. No ha xutat entre els tres pals i s’ha dedicat a fotre patades especialment a la primera part. No han aportat res. Quan s’han sabut salvats han baixat els braços i han passat de seguir donant la cara. Lamentable actitud!
-EL BARÇA.
-VIRTUTS. Imposar el nostre ritme, fer circular la pilota d’una banda a l’altra amb paciència i recolzar-se pel mig amb recolzaments, Quan hem apujat el ritme els hi hem passat per sobre. Messi començant a la banda entrant cap dins ha estat decisiu ja que ha arrossegat els defenses i ha permès tenir més espais.
-DEFECTES. Ha faltat potenciar una mica més la banda. Hem tingut uns minuts de baixar el nivell i ha donat la sensació que ens podien empatar... malgrat que no han xutat a porteria.
-DUBTES. Mantenir aquest nivell els dos darrers partits de la temporada. Ens poden donar dos títols.
9) QUÈ DIU O QUÈ DIR A LA CAVERNA. L’Atlético cau de la lluita pel títol a l’haver perdut i el Madrid queda com a únic rival gràcies al regalet de l’àrbitre en concedir un gol a Benzema en fora de joc. Per molt que puguin dir seguim depenent de nosaltres mateixos. Si seguim a aquest nivell la lliga serà nostra. I recupero un vell missatge. Si amb tot el que ens ha passat aquest any en forma de sancions guanyem la lliga serà molt gran.
10) PRONÒSTIC/PROPER RIVAL. Nou encert! El darrer partit de lliga serà contra el Granada a casa seva. Ells no s’hi juguen res de manera que potser es veurà un partit en el que res s’hi pot perdre. Esperem que l’any que es va morir Cruyff el Madrid no remunti la temporada. Hem de guanyar i punt! Crec que serà més fàcil del que ens pensem: 0-3 i campions de lliga. El Madrid també guanyarà!