BARÇA 6 - BETIS 2. C.F: LLIGA. JORNADA 1

TEMPORADA. 2016-2017
1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 1.
2. RESULTAT. BARÇA 6 (Suàrez 3, Messi 2, Arda) – Betis 2.

3. EL CONTEXT. Al Bar de Colldejou, entre piscines i en el context de la Rústic festa de la Masia de Castelló (Vandellòs).
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Abans de començar el partit, es va fer entrega al Barça de la copa que l’acredita coma a guanyador de la lliga 2015-2016. Bona intensitat amb la que ha jugat l’equip al ser el primer partit de Lliga. La gent al minut 17:14 segueix cridant ‘independència’; tot i que sembla amb menys intensitat. Primer hat trick de la temporada fet per Suàrez. La temporada la va acabar amb tres gols i aquesta la hi comença. Sisè hat trick des de que és al Barça. Quin crack!
5. EL BARÇA
-5.1. MVP. Suàrez. Per la varietat de gols.
-5.2. MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Alba. No m’agraden les seves protestes.
-5.3. L’INDULTAT. Messi. Per la seva frescor i per reinventar-se com a passador.
-5.4. L’EQUIP. Força cohesionat. No ha semblat que entre els titulars hi juguessin els nous fitxatges.
5.4.1 PORTER. Bravo. Complidor. En el primer gol podia haver fet més. S’acomiada del Barça amb un palmarès boníssim. Més que amortitzat. Adéu!
5.4.2 DEFENSA. Els hi falten minuts junts i amb els dos centrals Piqué i Umtiti velocitat. Combinació que ens dóna alçada però perdem rapidesa.
5.4.3 MIG. Fluid. No s’han notat les absències.
5.4.4 DAVANTERA. Màgica, d’alt nivell i contundent.
-5.5. L’ENTRENADOR. Ha tingut la virtut de fer canvis de jugadors i que no es notés. Bona feina!
6.EL RIVAL. Desencaixat. Ha perdut la frescor i la capacitat de sorprendre, tot i que davant Ruben Castro segueix sent un crack. Mala pinta fan els dos equips de Sevilla, sembla que hagin baixat un esgraó.
7. L’ÀRBITRE. Sense problemes.
8. A LA CAVERNA. Comença el campionat i comença la festa una altra vegada. De moment el Barça i Madrid han tingut un bon inici. Ambdós venen de guanyar les Supercopes espanyola i europea, per tant, emoció garantida.