APARTATS

22 d’oct. 2017

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2017-2018. LLIGA. JORNADA 9. BARÇA 2 - MÀLAGA 0.

1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 9.
2. MARCADOR i GOLEJADORS.  BARÇA 2 (Deulofeu i Iniesta) – MÀLAGA 0.


3. EL CONTEXT. Partit que ve després de la junta del club i que ha suposat una condemna explícita del president Bartomeu a la dinàmica adquirida pel PP en contra de Catalunya i en contra de l’empresonament injustificat dels jordis. Ja era hora una mostra tant clara i contundent. En aquesta mateixa línia s’ha posicionat Josep Guardiola o Sergi Roberto. Més càntics i lemes que mai després de la nova mani a favor del seu alliberament.
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? En general l’apatia que ha demostrat l’equip, el qual s’ha contagiat de l’ambient i pel fet de jugar contra el cuer. Valverde compleix 100 partits i el balanç és bo.
5. EL BARÇA. Porteria de nou a zero, lateral amb Roberto i de central Masche. Al mig ha faltat velocitat, com ja hem dit. Davant seguim a amb la mala ratxa de Suàrez.
‘GALLINA DE PIEL’. Sergi Roberto. Sempre més enllà del lateral. Allà trenca.
MILLOR QUE S’HAGUÉS QUEDAT A CASA. Suàrez. Està en crisi de cara al gol.
L’INDULTAT. Masche. Tot i la no titularitat habitual,a mostrat una bona predisposició de cara al tall especialment.
6. L’EQUIP TÈCNIC. Han deixat el mig del camp poc poblat i no hem tingut fluïdesa. Aquesta vegada els canvis han estat massa ‘amarrateguis’.
7. EL RIVAL. Li ha costat molt arribar a la nostra porteria. Quan han perdut la por s’han atrevit amb més força a anar endavant i han causat força problemes.
8. LA POLÈMICA. Gonzalez Fuertes passarà a la història per habilitar una centrada de Digne que havia sortit per la línia un pam. Després es va passar tota resta del partit intentant compensar.
9. LA VEU DEL SOCI. Partit per adormir-se. La gent vol divertir-se i el cert és que poques prestacions els hi donen. Una de cal i una altra d’arena.
10. LA CAVERNA. El València se situa a 4 del Barça. Darrere els equips de València i Madrid ens segueixen a 4 i 5 punts. Fa goig veure el València.