APARTATS

14 d’abr. 2019

CRÒNIQUES FUTBOLERES. TEMPORADA. 2018-2019. LLIGA (J:32). HUESCA 0 - BARÇA 0.

1. COMPETICIÓ. Lliga. Jornada 32.
2. MARCADOR i GOLEJADORS. HUESCA 0 - BARÇA 0.


3. ‘EL ENTORNO’. Setmana en la que ha prevalgut evidentment la Xampions per sobre la Lliga. Bon resultat a Old Trafford i a donar oportunitats a la Lliga; clar que si! La tornada serà dimarts i segur que serà dura, tot i el 0-1 a favor!
4. QUÉ M’HA CRIDAT L’ATENCIÓ? Hem jugat amb l’equipació rosa i no ens ha portat malastruc del tot. Per primer cop hem visitat l’Alcoraz, un camp que fa patxoca, per una ciutat com Huesca de poc més de 52.000 habitants. Ter Steguen ha mantingut la porta a zero i Dembelé ha tornat a ser titular després de lesió. Debuts de Todibo, Wague i Riqui Puig a la Lliga.
5. EL BARÇA i L’EQUIP TÈCNIC. 3-5-2. Ter (capità). Defensa:  Todibo (condicionat per la tarja però bé), Murillo (bé de cap), Umtiti (experiència i regularitat). Mig: Wague (millor en atac), Vidal (dur), Aleña (poc atrevit), Riqui (desvergonyit, màgic) i Malcom (un pal avui, massa enrere). Davant: Boateng (nul) i Demebelé (elèctric).
Plantejament sorprenent però ben estudiat que ha permès ocupar millor el camp atenent les baixes. Han jugat jugadors que amb temps poden tenir un futur prometedor. M’agradaria un dia veure el Barça titular jugar de manera similar a veure com es mouen!
6. LA CARA I LA CREU.
-‘GALLINA DE PIEL’. Umtiti. Ha recuperat el to i ha donat la talla que d’ell s’espera.
-‘ERES MUY MALO’. Boateng. No aporta res!
-L’INDULTAT. Riqui. Té un ‘desparpajo’ que el fan ser un jugador diferent. Prometedor!
7. EL RIVAL. Així com al Camp Nou i al Bernabeu van fer bons partits, no sé si serà suficient per salvar-los de la segona divisió. No volen la pilota i tenen molt poca precisió. Massa pobre per aspirar a mantenir-se, tot i que té jugadors de perfil interessant. Avui era un dia per ser més valent!
8. LA MOVIOLA. Cuadra Fernàndez. Partit còmode i ben portat pel col•legiat. Cap jugada conflictiva. Ben assistit a les bandes.
9. LA VEU DEL SOCI. Tarda de dissabte, de vacances de setmana santa, després de dinar... Buf! Amb ganes de veure però els debutants i sobretot la gran esperança de futur que és Riqui Puig, així com el retorn de Dembelé. No hem abaixat els braços i hem donat la cara.
10. A LA CAVERNA. Punt sumat; un punt menys per assolir la lliga! L’Atlético ha guanyat i suma tres punts, de manera que ens en retallen dos. Es posen a 9 a falta de 18 punts en joc; és a dir 6 partits que resten per acabar.