APARTATS

27 de gen. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES. RAYO 1 - BARÇA 2.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

-COMPETICIÓ: Copa del Rei. Vuitens.

-ALINEACIÓ. 4-3-3. Porteria: Neto. Defensa: Mingueza, Araujo, Lenglet i Junior. Mig camp: Busi, DeJong i Riqui. Davantera: Trincao, Messi i Griezmann.

-MARCADOR: RAYO 1 - BARÇA 2 (Messi i DeJong).


2. EL TITULAR: Passem ronda i ens fiquem a quarts!

3. LA HISTÒRIA HO RECORDARÀ. Dels darrers 10 partits 8 victòries, 1 empat i una derrota. Bon balanç tot i l'apretamenta del calendari.

4. LES CLAUS. Primera part acceptable. En condicions normals podríem haver anar per davant al marcador però després de tres pals no hem fet cap gol. Hem anat de més a menys. Després del gol d’ells ha reaccionat Koeman fent tres canvis que han revolucionat l’equip, sobretot amb l’entrada d’Alba que ha trencat a l’espai per la seva banda. Ha fet més ell en 10 minuts que Junior en una hora. Bona lectura de Koeman i els seus. 

5. LA CARA I LA CREU. La cara és per DeJong. Un altre partidàs en tots els sentits. Mou l’equip i aporta molta llum al joc trencant pel mig. I a més, avui gol. La creu és per Junior. Lamentable jugador. Encara no entenc que fot en aquest equip. No aporta res de res. Ni una vegada ha estat capaç de fer una jugada mig digna i a més s’ha enfadat pel canvi. Tristíssim! 

6. EL RIVAL. Atrevit. De la mà d’Iraola juguen amb un 4-1-4-1 un bon i intens partit. Han sabut tapar la creació del Barça i als culers els ha costat sortir, fins que no han fet els canvis després del gol del Rayo. Pressionen bé i amunt i solen replegar-se bé. Els hi veig possibilitats de pujar a primera.

7. LA MOVIOLA. Cuadra Fernàndez. De dos a tres penals que podria haver xiulat tranquil•lament, però noi, res. Si fos el Madrid un altre gall cantaria. Hi ha una agafada a DeJong per llogar-hi cadires i clar; targeta per Koeman. Això si moviola amb el gol de Messi que era perfectament legal. La tarja a Dembelé també és de jutjat de guàrdia i de les garrotades que li han fotut a ell i a Messi res de res. 

8. LA VEU DEL SOCI. Retransmissió lamentable de Telecinco. Un canal que feia temps que no posava i que com més va més fàstic fa. Totalment en contra del Barça amb comentaris fora de lloc com que Koeman crítica els àrbitres. ‘Moro’ aquí ‘Moro’ allà... un estil que no m’agrada gens! Semblen borratxos taverneros!