APARTATS

5 de des. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 0 -BETIS 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

Lliga. Jornada 15.

BARÇA 0 – BETIS 1.



2. EL TITULAR: ‘Lliga llençada a les escombraries’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

En Xavi avui ha deixat clar quines són les nostres aspiracions i no em sembla malament: la copa i la supercopa. La lliga queda molt lluny i la xampions s’intentarà passar però s’és conscient que pot recorregut tenim. No m’ha agradat que fes rotacions i menys amb un rival directe a la lliga. A més se’ns ha acabar la flor de l’entrenador nou, tot i que l’equip almenys avui ha estat reconeixible! 

Ha estat un partit sense regularitat en termes generals. S’ha jugat a fuetades; ara tu, ara jo! Però no hi hagut constància. Globalment, em quedo amb la segona part, amb la ilu que aporta Dembelé; amb ell al camp saps que poden passar coses.

Un partit globalment acceptable que ha acabat amb una mala defensa en una transició d’ells. Ha faltat ofici per fer una punyetera falta a mig camp i tallar la jugada. De primer de futbol!

Els qui haurien de fer un pas endavant segueixen dormint. Depay està sumit en una ‘depressió’ constant i Cou té detalls però no té cap constància i no marca cap diferència.

-RIVAL.

Equip de Xampions; ja és tercer de la mà de Pellegrini. Tenien molt clar el que havien de fer. Aguantar tot el que és pogués en defensa amb el marcador a zero. Llavors posarien tota la carn a la graella i se la jugarien en 20 minuts, atenent que el rival estava bolcat. Només els hi han calgut 362 passades i una jugada clara i efectiva. Si a més li sumem una bona defensa, tenim equip de Xampions.

4. LA CARA I LA CREU. La creu els hi dono a parts iguals a Depay i Coutinho. No aporten cap diferència i no fan cap pas endavant en el rol de l’equip. La cara li dono a Dembelé; l’únia esperança!

5. LA MOVIOLA. González Fuertes. Bon partit!

6. PER RECORDAR. Quin començament nano! Tenim 23 punts i n’hem perdut 22. Així no es pot anar enlloc!

7. LA VEU DEL SOCI. Desolador i més atenent que el Madrid no falla al capdavant de la classificació. Una distància insalvable  que deixa clara la diferència entre amb equips.