APARTATS

19 de des. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. BARÇA 3 - ELX 2

 1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 17.

BARÇA 3 (Jutglà, Gavi i Nico) – Elx 2.



2. EL TITULAR: ‘Fuetada de la Masia’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

Una primera part ben jugada per l’equip blaugrana i amb una diferència i és que hem fet dos gols. La pressió alta ha permès ofegar el rival. Podríem dir que no els hem deixat jugar. Lo més bonic és que els tres jugadors més rellevants són nous valors de la Masia i joves. Igual han estat els millors minuts de l’era Xavi. La sensació ha estat que els jugadors han estès el que havien de fer. Aprovat!

A la segona part desastre i suspens. Hem perdut la posició i no hem sabut defensar pilotes llargues. A la que ens han fet els canvis ens hem perdut i en han ‘destarotat’, permetent que el rival pogués reconstruir i posar-se al partit amb dos gols en poc temps que han empatat el partit. De nou desajustaments en defensa incomprensibles. Sort però que l’equip s’ho ha cregut i Nico ha fet el tercer gol. No sumar avui hauria estat irreversible. De la mateixa manera que critico la defensa critico el porter; Ter Stegen no és decisiu i se’l veu descol•locat i lent.

RIVAL. Tot i que és un rival fluixet ha mostrat dues cares. La de la primera on la por i la manca de concentració els ha fet encaixar dos gols i el de la segona: fort, efectiu, lluitadors i persistent. Han fer avançar l’equip una passa, han estudiat i fet molt bé els canvis i sabent que Alba estava justet, han atacat per la seva banda buscant-li l’esquena. Un any més me’n recordo del porteràs que tenen: Edgar Badia (costa oblidar del gran paper que feu al desaparegut Reus).

4. LA CARA I LA CREU. La cara per Gavi claríssimament. Ell sol ‘aguanta’ l’equip. Li falta tenir una mica més de complicitat al voltant per acabar de contagiar l’energia que desprèn. La creu li podria donar a Dejong, avui canviat però ja que hi sóc li dono a Ter Stegen. Darrerament no n’atura ni una.

5. LA MOVIOLA. Alberola Rojas. En el gol de Jutglà encert per poquet. En la jugada del tercer gol encert tot i que segons com t’ho miris sembla fora de joc.

6. PER RECORDAR. Debut i gol de Jotglà. L’elx feia 43 anys que no marcava al Camp  Nou i ja en fa 47 que no treu un bon resultat.

7. LA VEU DEL SOCI. Il•lusió i a vegada decepció per aquests ‘alfes’ i ‘omegues’ amb els que ens trobem. Evidentment que som un equip en construcció i evidentment que som un equip jove però crec que podem fer una mica més per assolir una regularitat que ens portarà a victòries amb major solvència.