APARTATS

21 de des. 2021

CRÒNIQUES FUTBOLERES 21-22. SEVILLA 1 - BARÇA 1

1. LES DADES DEL PARTIT. 

Lliga. Jornada 18.

SEVILLA 1 - BARÇA 1 (Araújo).


2. EL TITULAR: ‘Creixent’.

3. LES CLAUS DEL PARTIT.

BARÇA.

-Bona primera part del Barça en un dels camps més difícils de la lliga. Hem fet uns bons 45 minuts. Les claus? Tirar l’equip ben amunt i no deixar respirar el Sevilla. No hem creat molt de perill però la sensació és que teníem el partit controlat, fins que en una jugada d’estratègia error en la marca d’Abde i gol del Papu a pilota aturada. Totalment injust pel joc fet. Sort que al minut 44 hem marcat el gol de l’empat per posar més justícia al marcador. Hem merescut molt més! M’ha encantat que Jotglar les ‘enxufi’ sense pensar-s’ho dues vegades.

-A la segona part no hem pogut marcar tot i que hem creat 8 ocasions més. En qualsevol cas l’equip ha mantingut una línia i un nivell del que no ha baixat. No hem sabut aprofitar que ells s’han quedat amb 10.

Provablement hagi estar el partit més complert de Xavi i amb un rival exigent. Hem merescut la victòria. Llàstima que crec que hem fet el canvi de Luuk massa tard. Des de l’expulsió ells havien renunciat a l’atac.

RIVAL. S’ha vist superat, en la primera part, sobretot pel fet que Alba s’ha convertit en el quart jugador de mig camp, donant-nos superioritat allà. Lopetegui s’ho ha rumiat i ha baixat la posició d’Ocampos per ajudar el mig del camp i la defensa convertint aquests en els millors minuts del Sevilla. El gol és fruit del seu joc d’estratègia molt ben treballat! A la segona part han avançat les línies però l’expulsió de Kundé els ha fet renunciar a la victòria. Tot i que avui ha demostrat ser un inconscient em quedo amb Kundé.

4. LA CARA I LA CREU. Per mi el millor del partit ha estat Busquets. Amb les ajudes de Gavi i Dejong i amb la posició més avançada suma. El pitjor avui per mi entre Dembelé i Abde tot i que pels galons em quedo amb el francès.

5. LA MOVIOLA. Del Cerro Grande. A la primera part anul·la justament un gol al Sevilla per fora de joc. Li treu una targeta a Busi que vaja! Expulsa correctament Kundé i ha tret targetes rigoroses a Gavi i Busi.

6. PER RECORDAR. 15 rematades a porta  la primera part. Potser és mera estadística però superem les ocasions del Madrid l’altre dia amb 14 la darrera jornada

7. LA VEU DEL SOCI. Content amb la primera part del Barça. M’ha encantat veure Xavi dirigint l’equip des de la banda com un jugador més mantenint l’equip tensionat i mullant-se sota la pluja. Koeman no hauria sortit de la banqueta per no mullar-se. Llàstima no haver marcat un altre gol. Estem en línia ascendent i per mi això és lo millor.