APARTATS

22 d’ag. 2022

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. REIAL SOCIETAT 1 - BARÇA 4

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 2

    -RESULTAT: REIAL SOCIETAT 1 – BARÇA 4 (Lewandowski 2, Dembele i Ansu).


2. EL TITULAR: Vencem per 10 minuts bojos però no convencem.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

La cara li dono a Lewan pels gols i a Ter per les aturades clau. La creu li dono a Ferran Torres; no sé que aporta aquest noi. Al revés encara l’encalla més ja que tira massa cap al mig i en cap cas ajuda a obrir el camp. Mal partit de Dejong i és que no ha aportat res en la posició de Busi. No ha estat fiable i un error seu ha permès que ells marquessin. I partit molt fluixet de Gavi. 

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem començat molt bé corrent endavant i jugant a la contra però una cagada de Dejong els ha permès empatar. Després han donat més sensació de perill ells. Hem perdut la posició en defensa pel lateral. Araujo ha tirat cap al mig i no li han cobert bé l’esquena. No hem replegat bé en els seus atacs. La sensació és que ens ha faltat remenar la pilota amb més paciència. Ter Stegen ens ha tornat a salvar.

Segona part. Hem navegat estavellant-nos una i altra vegada contra la seva defensa ben ordenada. Dos moments clau: el gol anul·lat a ells de falta i els canvis que fa Xavi, que crec que han destarotat la Real. No han sabut com defensar-nos. Hem creat superioritat en jugadors i hem combinat ràpid sent letals al davant amb tres gols que han segellat el partit.

    -EL JUGADOR TOP. 

Em quedo amb Silva. Sempre he pensat que hauria estat un bon jugador pel Barça. Gran toc i gran tècnica que fan un jugador top tot i l’edat.

    -LA MOVIOLA. 

Munuera Montero. Ha portat bé la primera part tot i que hi ha una jugada fosca: una possible expulsió de Dembele per un cop al contrari. Ha tret targes justes als de la Reial. A la segona part ha tingut els pebrots d’anul•lar un gol de falta als donostiarres.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Hem jugat bé al començament del partit i després de l’hora de joc. Segueixo pensant que de moment no tenim la forma ni les peces adequades per anar a camps com els de la Reial Societat amb tres jugadors a mig camp. Per intensitat i superioritat d’efectius  els rivals ens superen amb facilitat. Només Pedri està a l’alçada. A veure si d’una vegada per totes ens oblidem de Ferran Torres; un zero a l’esquerra. És millor mil vegades Memphis.

Seguim veient com el Madrid està imparable. No ens podem permetre perdre ni un partit si els hi volem fer una mica d’ombra. Ens cal molt treball de posicions i més si decidim jugar amb 4 darrere. Jo votaria per jugar amb tres darrere i quatre al mig. L’equip queda més compensat.