APARTATS

19 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 2 - CADIS 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 22

    -RESULTAT: BARÇA 2 (Sergi Roberto, Lewandowski) – CADIS 0.



2. EL TITULAR: ‘Dues fetades, dos gols, porteria a zero i Manchester a les portes’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-La cara li dono pel bon partit avui de Ferran Torres. Ha desbordat per la banda que és el que se li demana i ha generat perill. La creu per Ansu. No anem enlloc amb aquest jugador. Avui ho ha fallat tot!

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part. Ens han tancat molt bé amb dues línies ben marcades amb 4 jugadors fixos darrere, 5 migcampistes i Roger a veure que caçava. Ens ha faltat major fluïdesa en la circulació de pilota, sovint erràtica i és que hem acabat caient a la seva teranyina del mig. Només Torres ha estar capaç de donar profunditat a l’equip. Tot o així al tram final dues fuetades ens han permès anar al descans amb un avantatge de dos gols que crec que serà definitiu. Lewan s’ha retrobat amb el gol. M’ha agradat Dejong fent de Busi i Roberto de Pedri; té molta més clarividència que Kessie.

A la segona part hem sortit a no escaldar-nos cosa que ha fet que fossin 45 minuts soporífers i més amb els canvis. De tenir-ne 4 al mig hem passat a 3. Ells s’han fet els amos de mig camp i no ens han marcat per Ter Stegen (estel·lar) i els pals. Sumem tant sols 7 gols encaixats en la lliga; és el gran mèrit d’aquest equip. Crec que no hem tingut una bona actitud. De nou Xavi no ha posat Torre quan avui era un dia ideal per a rodar-lo. El Cadis s’ha tret la pressió de sobre i ha creat força perill. Mereixien un gol!

    -EL JUGADOR TOP.

-Konan. És un porter atípic però que les para que flipes. Alex Fernàndez és un bon pilotero.

    -LA MOVIOLA. 

-González Fuertes. A la primera part ha anul·lat bé un gol a Roger per fora de joc. Crec que a la segona ha anul·lat malament un altre gol a Roger per una suposada falta a Ter Stegen que no veig per enlloc. Ha tret targes a Kessie i De jong per fer anar els braços. I s’ha tragat un penal de Cristensen. Fluixet!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

La gent ha vingut al Camp Nou (70.010) i està il·lusionada però no és il·lusa; sap que aquest equip no pot competir de tu a tu amb els grans d’Europa, així que preparem-nos per lo pitjor.