APARTATS

12 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. VILLARREAL 0 - BARÇA 1

 1.    LES DADES DEL PARTIT.  
 
-TEMPORADA: 2022-2023
    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 21.
    -RESULTAT: VILLAREAL 0 - BARÇA (Pedri).
 



2.    EL TITULAR: ‘Consolidat el liderat després de 6 partits sense perdre i a 11 punts del Madrid’.
3. L’ANÀLISI.
    -LA CARA I LA CREU.  
-La cara li dono a Araujo. Ha fet un partidàs evitant remats de tota manera. La creu avui és per Gavi. Ha desentonat.
    -LES CLAUS DEL PARTIT.
Primera part. Els groguets han sortit a marcar-nos a l’home en les posicions decisives i a tapar-nos pel centre, canviant el sistema. Ens han regalat les bandes i l’espai i allà hem estat molt bé. La veritat és que els groguets han estat força irreconeixibles. La clau nostra ha estat el toc ràpid al mig, buscar l’eapai i obrir a la banda. N’hem fet unes quantes i podríem haver fet un altre gol en una jugada just al començament. Ambdós equips hem tingut la pilota, tot i que el Barça menys (rara avis). Amb la lesió de Coquelin han tornat al seu sistema i han estat més reconeixibles.
-Així a la segona part ells han estat el Villarreal de tota la vida. Han estat intensos i ho han provat tot, encara que sense remats. Nosaltres hem aguantat fins que a partir del 70 ens hem destarotat i hem trencat el doble pivot. Era llavors necessari el canvi. No sé perquè no posa a Torre, Xavi. Amb major desordre l’equip s’ha trencat, hem pressionat malament i ens superaven sovint. Amb claredat però només han arribat un cop. Ens hem defensat bé però i no hem fet el segon gol que hauria tancat el partit.
    -EL JUGADOR TOP.
M’ha agradat el central Pau Torres. Pinta molt bé aquest central i la toca prou bé.
    -LA MOVIOLA.  
-Hernàndez Hernàndez. Crec que ho ha fet bé malgrat equivocar-se en dues jugades puntuals: una falta a favor dels valencians i un fora de joc que els ha xiulat i hauria hagut de deixar jugar en els primers 45 minuts. A la segona part ha anul·lat bé un gol per fora de joc als groguets i no ha xiulat dues mans nostres que no ho eren pas. A mig camp podia haver-los concedit alguna falta més. Bon arbitratge!
4. LA CRÍTICA.
    -LA VEU DEL SOCI.  
-Ha posat la pell de gallina veure la lesió de Coquelin. Esperem que no sigui res però ha pintat malament.
Setmana marcada per l’actuació lamentable del clan Messi. Una pena que al voltant del jugador hi hagi tota aquesta xusma. Messi li deu tot al Barça que és qui se la va jugar per ell quan no el coneixia ni sa mare. Obvia quintes guanyadores amb grans Barça com les Maradona, Cruyff, Ronnie, Rivaldo, Schuster... El Barça sempre ha estat el Barça i serà. Els jugadors marquen una època però el Barça romandrà. En fi; no val la pena ni entrar-hi!  
-S’ha mort el Marcos un altre jugador de la quinta de Maradona. Grans records d’aquell gran equip. Descansi en pau!