APARTATS

26 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. ALMERIA 1 - BARÇA 0

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 23.

    -RESULTAT: ALMERIA 1 -  BARÇA 0.



2. EL TITULAR: ‘Setmana horrible: eliminats d’Europa i perdent a Almeria’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-Per mi el millor ha estat Ferran Torres. És l’únic que ha provat de buscar la profunditat i fer centrades. La creu li dono a Kessie. Zero a l’esquerra. 

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part. L’Almeria ha sortit fort i intens amb una pressió ben amunt que no ens ha permès combinacions còmodes. En defensa posicional ens han defensat amb 4 defensors i amb molt d’ordre, sense quasi deixar espais. Rubi ha sabut molt bé com contrarestar el joc culer i nosaltres hem buscat cap solució més enllà de la paciència en la combinació. No hem pogut fer bones combinacions i només hem creat perill amb centrades des de la banda i cap rematada a porteria. Balanç ridícul. Fluixa primera part del Barça rematada amb un gol en contra fruit d’una mala defensa en un atac d’ells. Possessió improductiva en horitzontal.

Segona part. Una dada molt significativa: el primer xut del Barça a porteria ha estat al minut 80. Tristíssim! Hem provat de canviar el sistema a un 4-3-3 i finalment hem acabat jugant amb tres darrere i un desgavell en atac fent-se nosa els jugadors entre ells  amb un joc més intens i provant de xutar més potser hauríem aconseguit inquietar l’Almeria. L’equip andalús avui ha fet el partit de la seva vida. Molt bé Rubi, es nota que estudia els rivals.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’ha agradat el davanter el Bilal. Ha corregut molt bé a l’espai. Partidàs d’Ely

    -LA MOVIOLA. 

-Ortiz Arias. Primera part en la que encara no entenc com no ha amonestat cap jugador de l’Almeria. Segona part lamentable de l’arbitratge amb errors tontos per males apreciacions. Malament en les targetes ha permès força entrades violentes de l’Almeria. En canvi ha tret excessives targes per protestes. Defraudant!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Setmana horrible. Bé 4 dies horribles. Derrota a Manchester i avui a Almeria. Sort que tenim avantatge important en la lliga. Tenim moltes i important baixes i avui s’ha notat més i tot. M’ha agradat per fi que posés Torre. Bona entrada també d’Alarcon.