APARTATS

16 de febr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 2 -MANCHESTER UNITED 2

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Europa League.

    -RESULTAT: BARÇA 2 (Alonso i Raphina) - MANCHESTER 2.



2. EL TITULAR: ‘Empat i gràcies. Europa encara ens queda lluny’.

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

-La cara avui mi dono a Raphina. Ha fet un partit complert i l’equip s’ha contagiat de la seva rauxa. Ningú ha entès el canvi de Xavi. La creu per Koundé. Ha estat descentrat, lent i ‘fallon’. I per postre s’ha fet gol en pròpia.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem començat prou bé pressionant, amb ganes i tenint la pilota. Hem crear un parell bones ocasions, clares. Però ens hem anat apagant com un llumí. Hem fet uns bons 25 minuts. El Manchester s’ha tret la son de les orelles i això ha coincidit amb la lesió de Pedri. Hem tingut una mala estona i no ens han marcat de casualitat. De nou Ter Stegen ha estat clau. Globalment, la sensació és que ells han sabut jugar millor les seves armes i han creat més perill. Ens ha faltat combinar més ràpid i millor. Rar veure que no ens han deixat fer ni 300 passades. El ManU en aquesta fase del partit ens ha passat per sobre. He cist molt perdut Koundé i he trobat molt en falta Cristensen, no sé encara perquè no l’ha posat. El Man ha perdut tot el temps que ha pogut. Seria interessant saber el joc real.

-A la segona hem fer el gol (de cap, increïble amb els jugadors que ells tenen, de córner) i de nou ens han passat per sobre. Allà han tingut el partit be bandeja, amb el Barça perdut i sense rumb. Han aconseguit remuntar però no sentenciar. Llavors el Barça estirat per la rauxa de Raphina i Gavi hi ha posat coratge més que ordre per acabar empatant. En cap cas hem merescut guanyar!

    -EL JUGADOR TOP.

-M’han agradat molt: De Gea, Bruno i Rashford. Compensen molt bé l’equip. Crec que aquest bloc pot fer grans partits

    -LA MOVIOLA.

-Maurizio Mariani. Primera part força ben portada, afavorint però el que va més fort. He tret una tarja a Alba, justs. No puc entendre com ell és el capità quan sempre s’ha mostrat mal educat amb els àrbitres. A la segona part ens ha birlat un penal per mans i ha perdonat l’expulsió a Koundé. Mal arbitratge!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

-S’ha destapat un possible cas de corrupció de l’època Bertomeu terrible. Esperem que sigui una farsa ja que si es demostra que és cert tela. Si ja va quedar clar que ha estat el pitjor president de la història, aquesta seria la gota que faria vessar el got del tot.

No estem per competir a Europa i menys sense Pedri. Avui Xavi l’ha tornat a vessar posant Alonso (tot i el gol) i deixant Cris a la banqueta (gran corrector en defensa i complement ideal per Araujo). Tampoc entenc la no titularitat de Balde. Ha demostrat estar molt millor que Alba i ha competit molt millor amb els seus davanters. Després l’ha tornat a cagar amb el canvi de Raphina que s’ha emprenyat; normal! No se com interpreten els partits, però sovint la caguen.