APARTATS

12 de març 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BILBAO 0 - BARÇA 1

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 25.

    -RESULTAT: BILBAO 0 - BARÇA 1 (Raphina).



2. EL TITULAR: ‘Resistim a Sant Mamés. A nou abans del derbi!

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-Partits estel·lars de Ter Stegen amb gran aturades salvadores i Balde, ja que ha assistit, ha desbordat i ha fet d’extrem, a part de defensar. No puc obviar tampoc un nou gol de Raphina. Partit horripilant de Ferran i Kessie. És vergonyós saber que estan per davant d’altres jugadors. 

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part. El Bilbao ha sortit fort -com toca- però lentament, tenint la pilota i amb possessions llargues, hem aconseguit frenar l’ímpetu amb el que han sortit. Hem començat amb un 4-3-3 i ens ha costat força combinar des del darrere, ja que ens tapaven bé i és que ells acumulaven fins a 5 elements al mig (4-2-3-1). Hem tingut dues arribades clares: una de Lewan i el gol de Raphina i ells una que ha anat al travesser. Gol psicològic just abans de finalitzar la primera part.

-A la segona part Valverde ha remogut l’equip conscient que no havia creat massa perill. Se l’ha jugat, apostant per una mena d’u contra u a tot el camp i ens ha passat per sobre arribant fins a 4 cops a porta per 1 de nosaltres. Han fet un altre pal i els hi han anul·lat un gol. Nosaltres no hem sabut contrarestar els canvis, al contrari; l’ordre que teníem l’hem desgavellat (Ferran havia de ser canviat). Mai hem aconseguit plantar-los cara. Tanmateix sembla que haguem après a parapetar-nos al darrere i resistir. El Bilbao ha merescut molt més.

    -EL JUGADOR TOP.

-Molt interessant són en defensa l’Iñigo Martínez i Nico Williams davant per la banda.

    -LA MOVIOLA. 

-Gil Manzano. Primera part impecable. Havia marcat fora de joc en el nostre gol i el VAR l’ha concedit. Segona part marcada per la polèmica de no concedir el gol de Williams per mans de Muniaín al començament de la jugada. Per mi encert! Ha tingut dos pebrots!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-M’ha sabut molt greu que la Catedral ens xiulés més enllà de la rivalitat com si els jugadors fossin delinqüents. Lleig lo que han dit de ‘a segunda’, a un equip històric com el nostre. No en tenen la culpa ni els jugadors ni l’afició. Naltros mai hauríem fet mai aquests comentaris contra els lleons.

Una nova victòria i de nou per zero gols a un, i ja en van nou. Semblem el Madrid de temps enrere. Afrontarem el derbi amb nou punts, distància suficient com per anar més tranquils a pel partit i sentenciar la lliga.

En termes generals partir decebedor del Barça.