APARTATS

2 de març 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. MADRID 0 - BARÇA 1.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Copa. Semifinals. Anada

    -RESULTAT: MADRID 0 – BARÇA 1 (p.p.).




2. EL TITULAR: ‘Assalt al Bernabeu’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

-Marcos Alonso ha fet un gran partit dirigint la defensa, liderant i corregint i sobretot imposant-se de cap. Bon partit també de Raphina i partit horripilant de nou de Ferran.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

-Primera part. El Madrid ha sortit a mossegar i ens ha posat la por al cos amb una pressió molt alta i molt amunt i castrant-nos la sortida de pilota (marcatge a l’home a mig camp) Nosaltres hem estat ben ordenats en defensa amb una mena de 4-5-1. Ens hem limitat en l’atac tot esperant els espais que es poguessin generar. N’hem tingut dues i l’una se l’han fet en pròpia ells, després d’un error de pèrdua de pilota. Aquests detalls poden marcar una eliminatòria. Al final empat a possessió, un xut nosaltres a porta i ells cap. M’han agradat molt les ajudes defensives per banda dels jugadors del mig i de dalt. Araujo ha eliminat Vini.

A la segona part hem seguit amb el mateix pla: tancats al darrere, molt ordre i a esperar. Podríem haver fet el segon però Ansu l’ha tret de dins. Té la negra aquest noi! El Madrid ho ha donat tot i ens ha anat fent acular fins fotre’ns dins de l’àrea però ull a la dada: no ha xutat a porteria en 90 minuts. Ens ha sortit bé el plantejament tot i la mesquinesa del mateix. Hem aconseguit tapar Benzemà i Vini i té molt mèrit.

    -EL JUGADOR TOP.

-M’ha encantat Camavinga al mig i en defensa. Jugador de planta, fort i sempre ben posicionat i amb bon toc. 

    -LA MOVIOLA. 

-Munera Montero. Difícil xiular aquests partits. A la primera part ha anul·lat un gol als blancs per fora de joc i ha concedit el nostre. La tarja a Vinicius no calia i hauria d’haver tret dos targes més, una a Gavi i una alta a Carvajal. A la segona part ha estat impecable excepte en el descompte, que ha allargat massa.

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

-Avui hem tornat a jugar com un bloc i hem tingut la gran sort de fer un gol. Ens podran dir que hem jugat com un equip segundon però noi el que interessa és que no ens marquin i guanyar; res més lluny del que han fet els blancs moltes vegades. A això se li diu competir. Gran resultat tenint en compte les baixes!