APARTATS

10 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. BARÇA 0 - GIRONA 0.

 1. LES DADES DEL PARTIT.

-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: lliga. Jornada 28.

    -RESULTAT: BARÇA 0 – GIRONA 0.



2. EL TITULAR: ‘Partit gris, no convencem però a 13 punts del segon’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU.

La cara li dono a Gavi. Ha fet un bon partit. M’ha agradat el partit d’Araujo. La creu avui li dono a Ansu No li ha sortit res!

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Tediosa, avorrida i lenta. Hem tornat a un 4-3-3 i a vegades un 4-2-3-1 i ells per tant han tingut més jugadors al mig per defensae-se millor. Hem tingut diverses fuetades en el joc amb combinació i arribada però en termes generals no hem superat el Girona que ha jugat de tu a tu al Barça. Lo millor: pressionar ben amunt i recuperar força pilotes. Lo pitjor; a banda de la lentitud la manca de combinació, la falta de precisió (pèrdues) i les imprecisions. Amb tot dues arribades a porteria per cap d’ells.

Segona part. Hem anat de mal en pitjor. En cap moment hem merescut guanyar el partit. El primer remat entre els tres pals l’ha fet Gavi al final i a pilota aturada. No hem sabut superar l’entramat del Girona. Només l’entrada d’Alba ens ha donat una certa alegria per la banda. Hem assistit millor però hem seguit sense rematar. Amb els canvis ells han deixat clar que donaven per bo l’empat, reforçant el model defensiu.

    -EL JUGADOR TOP.

Em té el cor robat Oriol Romeu. És un jugador de mig camp capaç de tancar també en defensa quan cal. La remena bé a més! El porter Gazzaniga ha fet un partidàs!

    -LA MOVIOLA.

Mateu Lahoz. Primera part. Una jugada polèmica. Un possible gol culer fantasma. Si ha entrat del tot o no... Realment difícil. Sembla més que si que no pas que no. A veure si ho precisen. A la segona ho ha fet bé!

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI.

Després de l’eliminació de mans del Madrid avui al camp s’ha sentit aquell run run que posa molt nerviós als jugadors. La gent va quedar molt dolguda! Guanyar al Madrid de nou hauria estat com un altre trofeu. Som així; estem a 13 punts i hi ha la sensació que ho fem com el cul. Té molt mèrit el que fa Xavi; treure el màxim rendiment del que li queda.