APARTATS

5 d’abr. 2023

CRÒNIQUES FUTBOLERES 22-23. COPA: BARÇA 0 - MADRID 4.

 1. LES DADES DEL PARTIT. 


-TEMPORADA: 2022-2023

    -COMPETICIÓ: Copa. Tornada semifinals.

    -RESULTAT: BARÇA 0 – MADRID 4.



2. EL TITULAR: ‘Avui el Madrid ha fet de Madrid; eliminats de la Copa’

3. L’ANÀLISI.

    -LA CARA I LA CREU. 

M’ha agradat molt la primera part de Kessie. Per primer cop se l’ha vist ‘suelto’. Partit de més a menys d’Alonso i Koundé que han anat sumant despropòsits i errors letals.

    -LES CLAUS DEL PARTIT.

Primera part. Hem fet una bona primera part, amb seriositat, sense perdre la posició, amb possessió i control. Hem estat agressius i pressionants (11 faltes) potser amb un pèl de precipitació encara que en comptades ocasions que han permès als blancs arribar a l’àrea. Ells tenien clar que havien de tenir contres i en una ens l’han fotut. 1 minut perdut del partit, la resta hem estat de 10 defensant com equip molt bé. Allà vam fer un gol de xurro i ells ens han empatat l’eliminatòria abans del 45. No mereixíem el gol, de nou Kourtois els ha salvat en una aturada antològica.

        Només començar error en defensa i segon       gol dels blancs que ens ha trencat tots els plans. Ens hem trencat i hem perdut el nord. I ells ens han rebentat, aprofitant tots el buits que hem tingut per acabar passant-nos per sobre. Els canvis de Xavi ens han fet anar a pitjor a més. Jo hauria posat Araujo i Kounde de centrals i Roberto, amb Balde de laterals i hauria deixat al mig Kessie, Gavi i hauria posat Torre per Busi i davant Lewan, Raph i Ansu. Tot plegat un nou despropòsit en els canvis de Xavi. Ells han estat millor posats als camp i mai han perdut la posició i han demostrar tenir molt d’ofici.

    -EL JUGADOR TOP.

Avui d’ells m’ha agradat molt Modric. És un jugador ‘pilotero’ que pensa i que dona joc. Davant no ha tingut ningú que el tapés i ha jugat a l’ample. Una joia pels blancs. I com he dit decisiu Kourtois.

    -LA MOVIOLA. 

Munuera Montero. Primera part. Crec que ens birla un penal per mans dins a l’àrea. Jo ja no sé quin criteri se segueix. És bastant lamentable! Després ha perdonat una groga a Militao i potser també a Modric. I en canvi ha permès la provocació constant de Vini, el qual ha tret altra targeta a Gavi. En el gol caldria revisar si no hi ha alguna falta després del remat a boca de canó dels culers. A la segona ha seguit amb lo seu, afavorint sempre els blancs. El penal xiulat; justet! Dels del Madrid, com sempre! I hauria d’haver expulsar Militao i qui sap si Vinicius per perdre temps. En el descompte ha estat lamentable descomptant  3 minuts, quan els blancs han perdut tot el temps que han volgut 

4. LA CRÍTICA.

    -LA VEU DEL SOCI. 

Gran ambient al Camp Nou. La gent ha estat amb l’equip i això es nota molt, fins que han vist que no hi havia res a fer i han fotut el camp. Això si els que s’ha quedat han animat.

Xavi va dir que els blancs eren els favorits. Van perdre a casa seva i avui han demostrat ser el millors del món. Havien de guanyar i ens han passat per sobre (7 xuts a porteria de 9).