APARTATS

12 de febr. 2012

FUTBOL 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Osasuna 3 - Barça 2 (Alexis i Tello)
El millor: Tello.
El pitjor: Piqué.
L'àrbitre: Regular.  Va encertar al no concedir el gol a Alexis. Criticable però en les targetes que va mostrar per protestar. S'ha d'entendre que els jugadors van al mil per cent.
Com ho he vist? La primera part va ser lamentable. Ells ens van passar per sobre i fent anar dues de les fórmules que fèiem servir nosaltres en els bons temps: córrer i anticipar-nos. Cert és que nosaltres no estem acostumats a jugar en merdes de camps però sense actitud estem morts. I si això hi afegim que molts jugadors que normalment estan als 100% ahir feien riure trobem la resposta al que va succeir. Valdés no en va parar gaires, Piqué feia aigües, el mig del camp alentia el joc i davant ni la ensumaven. Lamentable! La lliga és evident que està perduda, jo ja ho vaig dir després de la derrota amb el Getafe. I només ens han faltat les lesions que hem patit. És el risc que es corre quan tens una plantilla curta i hi ha tants partits. En Messi també ara està en un atzucac. En fi!
A la segona part vam posar Cuenca i Tello i almenys vam donar la cara. Ens vam arriscar i quasi que ens surt bé.
Finalment dir una cosa al Pep: Pep us vau equivocar no fitxant al mercat d'hivern.
I res que l'afició us ho perdona tot mentre doneu la cara. El dia que no ho feu així sabeu que els xiulets i les crítiques us cauran al damunt! Ànims que estem amb vosaltres! Iblama