APARTATS

9 de febr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012


COPA DEL REI
ANADA
Resultat: València 1 – Barça 1 (Puyol)
El millor: entre Puyol i Cuenca (tot i que tinc dubtes). Reconec la millora de Cesc.
El pitjor:  el camp i la tàctica inicial d’en Guardiola.
L’àrbitre:  malament. No va veure unes mans fora de l’àrea de Pinto que haurien condicionant el partit; les coses com siguin! No va saber aturar l’agressivitat excessiva dels blancs. No sé perquè els àrbitres tenen tanta por a treure targetes als jugadors; és una manera de fer-los veure que no poden fer segons que. Però noi els costa molt i això fa que moltes entrades siguin massa violentes!
Com ho he vist? És evident que en Pep ho fa per sorprendre però regalar les bandes com ja vam fer en el partit de lliga contra el València crec que és un suïcidi. Una vegada i una altra ens superaven i ens rebentaven. En una de les ocasions van marcar el gol. Llavors vam posar ordre i el València ni es va acostar a la nostra àrea. Amb quatre darrera ens vam mostrar més segur i no vam haver de córrer enrere. Al mig camp –inèdit- les coses van funcionar millor ja que Thiago va donar aquell punt de rapidesa que manca moltes vegades, Cesc va estar més ràpid i entre Masche i Busi van ajuntar les línies. Davant Alexis i Messi van fallar massa ja que podíem haver sentenciat el partit i l’eliminatòria a Mestalla. Per banda Cuenca en atac molt bé i en defensa tardon.
A la segona part vam estar molt més sòlids tot i que va mancar precisió. Ull amb Tello!


TORNADA
Resultat: Barça 2 (Cesc i Xavi) – València 0
El millor: Thiago.
El pitjor: la manca de precisió.
L’Àrbitre: Correcte.
Com ho he vist? Doncs com en els darrers partits. Hem començat fluixos i ens hem anat entonant. Els primers minuts de cada part han estat del València i s’ha de reconèixer que Pinto ha fet sengles intervencions crucials per evitar el gol d’ells. I quan menys s’ho esperaven hem fet el gol de Cesc. A partir d’allà ells s’han apagat i hem jugat com nosaltres bé sabem: amb toc, recolzant-nos i no deixant en defensa que ells poguessin pensar habilitant de pilotes als de davant. Han esta uns bons minuts pel Barça. Al començament de la segona part hem tornat a tenir una mica de “pájara” però de nou ens hem entonat i hem tirat el partit endavant. Ells han avançat molt les posicions i han deixat molts espais que nosaltres hem aprofitat per agafar-los a la contra. No hem fet el gol de la tranquil·litat però fins que s’han quedat amb 10.
I res que en mig any jugarem la nostra 4a final. Iblama