APARTATS

27 de febr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012

LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Atlético 1 - Barça 2 (Alves i Messi).
El millor: Valdés i Messi.
El pitjor: Adibal i Alexis.
L'Àrbitre: regular. No ha xiulat un penal de Busi en contra nostra per mans. Ha anul·lat bé dos gols al Barça i s'ha equivocat en els fores de joc. 
Com ho hs vist? Hem patit fins al final però ens hem endut els tres punts d'un camp difícil.
Hem jugat una molt bona part però no hem arriba amb una gran claredat. Hem tingut fins al 80% de possessió però ens hem capficat en voler entrar pel centre i no ens hem sortíem. Situar a Iniesta d'extrem, per molt que es canviïn les posicions, fa que es perdi la màgia en el joc del manxec. A més; com que fa jugar els extrems a cama canviada encara s'obstaculitza més la part central. 
Ells tenien la lliçó ben apresa. Havien de tapar els laterals donant-se suport amb dos o tres jugadors. A mig camp si calia, duresa i contundència (en la zona de creació). I darrere patada i endavant. El seu plantejament era molt clar; esperar i córrer. No obstant no ens han creat veritable perill fins a la segona part. A l'inici han marcat i han avançat les seves línies de manera que han fet més petits els espais. Això ha ocasionat que robessin la pilota molt més endavant i poguessin muntar sortides amb molt de perill i amb molts jugadors. Mentrestant nosaltres no controlàvem la pilota com a la primera part i això ens ha passat factura; sort n'hem tingut d'en Valdés.
Una vegada més Messi ha demostrat ser el més murri! 
Resultat absolutament just! Iblama