LLIGA ESPANYOLA
Barça 5 (Messi 4 i Xavi) - València 1
El millor: Messi.
El pitjor: la manca de punteria
L'àrbitre: Excel·lent. Només li ha faltar xiular falta a Piqué i groga en una jugada en la que el davanter encarava ja Valdés.
Com ho he vist? Com en els darrers temps hem sortit adormits. Ells n'han tingut una i una errada en la sortida de Valdés ens han fet el gol. No han tornat a xutar fins a la segona part. Llavors l'engranatge culer ha començat a funcionar i pot ser que haguem viscut el millor partit d'enguany al Camp Nou. Hem tingut una possessió del 70% i això contra el València té molt mèrit. Hem ajuntat molt bé les línies i hem intentat ser molt verticals tant pel mig com per banda; amb Iniesta, Alexis i Pedro a la primera part i amb Tello a la segona hem desbordat quasi en un cent per cent. Hem sabut tocar-la en curt i obrir bé el camp. L'única però la manca de gol. És un partit per acabar 8-1 com a mínim.
Si juguem així podem fer ombra els blancs.