APARTATS

6 de febr. 2012

FUTBOL IBLAMA 2011-2012


LLIGA ESPANYOLA
Resultat: Barça 2 (Tello i Messi) – Real Sociedad 1
El millor: entre Puyol i Tello.
El pitjor: Messi i la lesió de Busi.
L’àrbitre: ha tingut un partit plàcid. En les faltes bé però no ha xiulat dues mans dins de l’àrea nostra i no ha donat un gol a Tello per fora de joc erroni d’Alves.
Com ho he vist? Ufff! Demanant l’hora com darrerament i és que ens estem quedant sense efectius. Fa realment goig veure com apostem per la pedrera però potser hauríem d’haver fitxat algú el mercat d’hivern ja que estem molt justets. Els del filial et permeten fer un bon paper però els hi manca experiència per fer-los pujar de cop –dos o tres- al primer equip.
Hem jugat una bona hora però després ens hem anat enfonsant. En els millor minuts hem tocat la pilota, l’hem bellugat relativament ràpid però ens ha faltat executar les jugades finals. Ells han mantingut una línia de cinc, amb dos laterals que fixaven la posició de Tello –el millor davant-. Al de l’hora, els laterals d’ells han pujat més a l’atac han deixat tres homes al mig i han posat dos davanters. Ens han rebentat, tot i així, hem sabut fer el segon gol; semblava sentenciat però ens han fet el gol! A partir de llavors amb la nova lesió ara de Busi ens ha acabat de destarotar-nos. A veure si aconseguim guanyar tres o quatre partits seguit i així guanyem confiança i no se’ns lesiona ningú més! Iblama