APARTATS

17 de març 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga espanyola.
MARCADOR: Barça 7 (Messi 3, Alexis, Iniesta, Tello i Pedro) – Osasuna 0.
TÒPIC/TÍPIC. Així si!
EN VERD. Alves.                             
EN VERMELL. Alba. Li han guanyat l’esquena diverses vegades i per alt no arriba.
EL DE NEGRE: Inadvertit!
LA CONTRA. El Barça, en la seva irregularitat, ha sabut jugar un partit sencer donant la cara els noranta minuts amb els ingredients que d’ells se n’espera. Defensa ben avançada, línies juntes, pressió ben amunt, circulació ràpida de pilota, desbordament per les bandes, seriositat defensiva, parets i màgia pel mig i gols. Si volem mantenir aquest nivell podem ser temuts fins i tot, sinó pot amb nosaltres qualsevol equip. I una altra cosa: el públic en tot moment ha donat ales a l’equip. S’acompleix una vegada més aquella premissa a Can Barça que els jugadors donen ales als afeccionats.
A LA CAVERNA. Si juguem així com a mínim podem caure dignament contra els rivals i la gent no es queixarà ja que haurem donat la cara. Ara si caiem amb els braços abaixats el rebombori serà immens.
La setmana vinent es decideix la lliga. Veurem en quin nivell estem. També caldrà veure que ens aporta el Tata; esperem que no toqui massa coses. Jo apostaria per un sistema semblant al del City amb Pedro però i Messi al davant i l’artilleria al mig de “piloteros”: Cesc, Xavi, Iniesta i Busi. Darrere queda clar el que tenim, només podem competir amb Piqué i Masche, Alba i Alves.
Ànims Barça!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO