10 de març 2014

RECOLLIDA SIGNATURES ANC 090314Aquest passat diumenge membres de l’Assamblea Nacional de Mont-roig , en el context de la festa de la Clotxa que es va fer al poble, van situar un estand al frontó per recollir signatures en la campanya Signa un vot per la independència.
 'Signa un vot per la independència' és el primer dels cinc projectes que l'ANC engegarà aquest 2014 amb la consulta del 9 de novembre a l'horitzó. Aquestes signatures es basen en el dret de petició, un dret fonamental recollit per la Constitució i per l'Estatut. Es tracta de demanar al Parlament de Catalunya que convoqui un referèndum sobre la independència i que, en cas que no sigui possible per la prohibició de l'Estat, es declari la independència de forma unilateral d'acord al dret internacional. Qualsevol català, espanyol o ciutadà de la Unió Europea que tingui més de 16 anys pot signar aquest dret de petició.
Com sempre, les colldejouenques i els colldejouencs van participar-hi de forma massiva.*Més fotos a (clica) Lo Collet digital