APARTATS

24 de març 2014

DIES D'ANIVERSARIS I SANTS


ANIVERSARI ROSITA LLORENS CASADO – 65 ANYS
Aquest passat dilluns 17 de març de 2014 la Rosita ha fet els seixanta cinc anys. Es jubila! I per celebrar-ho li vam preparar un dinar sorpresa. L’esquer van ser la Pili i la Lourdes que la van “retenir” a casa seva, mentre nosaltres ens instal·làvem a casa seva per preparar el dinar. Calia tenir a punt el caldo amb la pasta i els pollastres. De fons un vídeo amb algunes imatges amb la Rosa recordaven l’efemèride. A l’hora indicada entre cases es va donar la senyal. El Joan –“l’infiltrat” i la Rosa venien cap a casa. La taula estava ben parada i el menjar ja era a punt. A l’entrar per la porta va sortir de la seva boca allò de: -“ai, que hi feu aquí”-. No s’ho esperava pas la Rosa. I bé vam dinar plegats!


A les postres van anar baixant els germans i els amics. Vam assaborir un exquisit pastís gentilesa de l’Obrador Meritxellià i una pasta fullada amb fruites. Ah, i vam veure molt cava! Tot per celebrar l’efemèride. En acabar, vam poder veure un vídeo amb les imatges més antigues que es conserven de la comunió de la Rosa i altres de més modernes amb tota aquella gent que l’estimem.
Doncs res Rosita que a viure la vida en companyia de tots nosaltres que molt t’estimem! A la cuinera, a la del Barça, a la restauradora, a la cusidora... per molts anys!

SANT JOSEPS I JOSEFINES 190314
A mitja setmana va caure sant Josep. Vaig anar a dinar a casa de ma mare amb mons pares per celebrar el seu sant. Una enorme paella va guarnir la taula al costat d’una frondosa amanida. El plat fort va arribar però amb les postres: crema catalana amb coc i bunyols de quaresma. Una hortènsia blanca preciosa i uns clavells vermells passió van ser els testimonis del sant.


I a la nit, per rematar el dia, abans d’anar a treballar, vaig anar a veure a sant Josep Maria que resta convalescent a casa. Entre Big Bang Theory vam veure’ns un excel·lent Montsant acompanyat d’un frugal pica-pica.
Tot sigui per homenatjar sant Josep i santa Josefina.

Finalment felicitar a la Cristina Vives, la Tere Rofes, el Ricard Maldonado i la Montsant pels seus respectius aniversaris. Per moooooolts anys.