APARTATS

30 de març 2014

CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014



COMPETICIÓ: Lliga espanyola.
MARCADOR: Espanyol - Barça 1 (Messi).
TÒPIC/TÍPIC.  Tres punts importantíssims!
EN VERD. Em costa de dir. Potser Busquets a l’equilibrar el mig camp.
EN VERMELL. Les ocasions fallades.
EL DE NEGRE: força bé. Hi ha un possible penal de Masche a la primera part que no va xiular. El penal del Barça està ben xiulat i l’expulsió de Casilla també. La gran majoria de faltes que va cometre l’Espanyol eren patades a l’alçada del genoll. Hauria d’haver estat més contundent en les decisions.
LA CONTRA. Partit trabadíssim. Vam fer uns primers vint minuts força bons, amb combinacions, jugades ràpides i creant ocasions clares però no vam saber marcar. Poc a poc vam anar frenant-nos nosaltres mateixos amb una estratègia crec que incorrecta que consisteix a suplir l’absència d’Iniesta fent recular Messi a mig camp. Així Neymar i Pedro quedaven com a homes més avançats. I ambdós són jugadors per córrer i per anar a l’espai. Sense espais els hi costa. Tant costa posar Sergi Roberto? Una vegada més cagada! I és més; a què esperen a fer els canvis? Van arribar faltant un quart d’hora per acabar el partit. Ja em diran quina és aquesta estratègia. A la primera que va tenir Messi enfront de l’àrea ja la va “liar”. Per fer-s’ho mirar! I un altre tema d’estratègia. Com poden permetre que els dos laterals pugin tan alegrement a l’atac? Es que moltes vegades ens trobem defensant amb Masche i Piqué. És una cosa ben elemental; si puja un l’altre no. En fi!
A LA CAVERNA. Tot continua igual. Els dos de Madrid han guanyat però pot ser que en sortim més reforçats l’Atlètico i nosaltres ja que jugàvem fora.
Us heu passat tota la setmana parlant dels àrbitres i de Casillas i no heu tingut la dignitat d’analitzar els errors i les mancances del vostre equip. No oblideu que el Barça va ser capaç de fer-vos 4 gols a casa. Ara passeu-vos tota la setmana parlant de penal injust a favor del Barça a camp de l’Espanyol. Sou uns contaminadors!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO