APARTATS

4 de març 2009

CAP DE SETMANA CALÇOTERESC

Programa.
Dissabte 280209 Calçotada amb els del Futbol de la Selva als Burguets (Alcover).



Diumenge 010309 Calçotada de les Dones a Colldejou.





Calçotada amb els del Futbol de la Selva.
El dia va ser ruful però vam poder gaudir d'una bona jornada amb els amics del futbol de la Selva. Només arribar, per no faltar a la tradició, vam fer uns lleugers tocs a l'esplanada magnífica del mas del Robert. Aviat vam fer gana! Així que vam començar a picar patates, olives... mentre feiem el foc i esperàvem que la gent anés arribant. La infraestructura calçotera he de reconèixer que era molt completa. Vam coure calçots, carxofes i patates. Com que tot era ben calentet, després de fer-nos unes boniques fotos, van entrar al mas i en vam menjar els calçots sucant-los en aquella inesborrable salsa. El pap començava a estar ple! La rematada final va venir amb la carn a la brasa. Com diria l'entès; cuit i menjat! Magnífic!



Al final l'Ana Maria ens va obsequiar amb dos pastissos exquisits: un de tiramissú i l'altre de de taronja! Així es va anar fent fosc aseguts a la vora del foc mentre xerràvem i païem l'atip que ens acabàvem de fumbre. La nit va ser durilla!




Calçotada a Colldejou.
De la mà dels magnífics cuiners de sempre a l'àrea de lleure es van anar coïent un munt de tandes de calçots, i es que la participació en aquest acte popular va ser un èxit!
La sala estava pleníssima. Es feia incòmode passar per darrera de les taules. Tanmateix el dinar s'ho valia. Primers ens van servir els calçots i la salsa. I als que els quedaven forces van menjar la llangonissa i la carn. Al final una taronja i les Natilles del Jordi. Boníssimes! Com sempre un dels moments millors d'aquestes jornades són les tertúlies post-dinar. l'Enric, el David i Jo vam estar a punt d'arreglar el món. Per cert! ja estàvem una mica cagadets perquè preveiem que el Barça punxaria. De la nit... no en faré cap comentari! Imagineu-vos-ho! Iblama