APARTATS

26 de maig 2009

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES

Barça 0 - Osasuna 1
http://www.youtube.com/watch?v=uW6hyRhztY8

Celebració de la Lliga i la Copa del Rei



Fa goig veure el camp ple, esperant noves emocions; esperant nous reptes. Vam poder veure jugadors del planter. Uns jugadors que sembla que apunten bones formes: Muniesa, Xavier Torres, Pedrito, Jefren... Com que estan acostumats des de petitets a jugar en les posicions que juguen i de la manera que juguen, quan debuten amb el primer equip, sembla que hagin jugat tota la vida. Igualment, em va agradar molt l'aportació de Bojan, així com els granets de sorra de Silvinho, Abidal i Keita. D'Eto'o dir que em sembla que el va posar més que res perquè li feien falta jugadors amb fitxa del primer equip. El tio està gafat amb el gol. Ja fa dies que crec que el seu dirà seraà a la Xampions. A veure si s'acompleixen els pronòstics! Ah! i llenço a l'aire una proposta. Hem de fitxar Forlan com sigui. Quin J U G A D O R À S. Està jugant en un Atlético super desestructurat i serà capaç de ser el pichichi una vegada més. Un jugador que t'assegura més de quinze gols per temporada s'ha de fitxar ja!


Voldria ressaltar que l'expulsió del Muniesa no es correcta. El jugador es llença al terra per obturar el pas del jugador. El problema és que el jugador és arrossegat al terra. Està a la banda molt escorat. Reglament en mà és tarjeta groga i punt. Però la reflexió va més enllà. Com és que l'arbritatge no es posa d'acord amb aquestes jugades? Com pot ser que a Europa aquesta entrada no sigui ni falta i aquí sigui vermella. Pot ser que aquests temes s'arreglessin si s'estableixen unes normes conjuntes sense distinció. Mentrestant el jutge anirà aplicant el seu criteri sota el que el seu ull veu al camp. I recordem que no es res més que una interpretació.


Finalment de la festa pels títols lamentar que el Piqué no va saber ser massa senyor. I com no podia ser d'una altra manera és va haver de fotre amb el Mandril. Queda clar que molts culés tenen "madriditis". Els importa més que perdi el Madrid abans que guanyi el seu propi equip i això crec que és un error. Hem de fer les coses seguint els nostres criteris i a partir d'aquí actuar en conseqüència, reconiexent errors i alabant virtuts, deixant els nostres rivals tranquils. Al camp és on s'ha de parlar i nosaltres ja vam parlar al Bernabeu!.


Ara a esperar amb una tensió desorbitant la final de Roma. S'està fent etern. Com que a mi aquesta temporada ja m'ho han donat tot, ja en tinc prou. Em conformo en fer un bon paper! Ara si guanyem pot ser la repera! Serà la repera! Ànims Barça i gràcies per la temporada que ens heu donat! Iblama

1 comentari:

ricderiure ha dit...

nano !!! no et fiquis amb el Piquenbauer que no va insultar a ningú, el boti boti madrilista qui no boti no es ni ofensiu ni re de re...
i Forlan... Per mi Etoo el millor, que es quedi molts anys que paios tant currantes ni ha pocs...
apa guapo ens veiem...
la final natros nem al poli de montroig i tu?