LLIGA BBVA
Barça 1 - Vil'lareal 1

Les imatges més destacades

LA CRÒNICA

Gràcies al meu estimat cosinet Ricard vaig poder anar al Camp Nou i malgrat el resultat -una mica negatiu- estic molt content d'haver-hi anat. El partit d'ahir, tot i el munt de gent que hi havia al camp, no és dels partits que fan afició i mira que les coses van començar bé. Als vuit minuts, després d'una gran rematada al pal d'Henry que mereixia el gol, Pedro va fer el primer gol (0-1). Però el Vil'lareal va fer un partit molt seriós i va ser capaç de plantar cara al culés, jugant amb alguna de les seves armes, especialment la pressió molt avançada.
Al Barça li va costar molt treure la pilota en defensa. Mala senyal és que en Valdés toqués un munt de vegades la pilota amb els peus.
En defensa no vam estar massa fins. Només se salva en Puyol. A mig camp destacar el debut de Jonathan. Va fer un bon partit assistint als davanters, tot i així la sensació era que els companys de mig camp Xavi i Busi preferien abans jugar-se-la ells que passar-li la pilota. El jove va fer diverses bones assistències. Davant el millor va ser Henry. A veure si el podem recuperar en el seu millor estat de forma perquè és molt important.
A la segona part el Vil'lareal es va créixer enormement i al final va aconseguir empatar mitjantçant Fuster. Després fins i tot va poder guanyar però al final el matx va acabar en empat.
La gent del camp veia com l'equip s'estavellava contra la fortalesa defensiva de l'equip groc i contra l'arbitratge torrecollons de Bernardino. Només Iniesta va aconseguir fer trempar a l'afició, la qual al final -coincidint amb un ramet de pluja- va anar abandonant el camp resignada. Les paraules posterior de Guardiola ens van fer animar una mica més. Sembla com si en Pep de tot el que l'afició veu negativament, ell en treu conlcusions positives. D'Ahir em quedo amb dues frases: 1el que faci el Madrid no em preocupa -per cert ha empatat- i 2això ens farà més forts.
El que és infernal és la sortida en cotxe del camp i de la ciutat!