LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2009-2010

LLIGA BBVA
Tenerife 0 - Barça 5

Les millors imatges el partit:

Després que Guardiola entonés el Mea Culpa del partit contra el Sevilla, avui hem sortit a l'Heliodoro Rodriguez atemorits, adormits, desconcentrats. Amb una defensa inèdita engunany -Puyol i Màrquez- i amb un mig del camp molt imprecís, hem passat uns primers 20 minuts dolents. No hem tingut la pilota i els de blanc han sabut jugar amb les armes que pitjor ens vam: la pressió i la defensa molt avançada. El nostre mig del camp no feia circular la pilota ràpid i la perdíem constantment, fet que ha ocasionat tres contratacs ràpids que afortunadament no han sabut resoldre. Ens han posat la por al cos. Fins i tot han fotut una pilota al pal. Ens anàvem desquiciant per moment i fins i tot l'àrbitre -en la línia contraculé- de les darreres jornades, permetia un joc a vegades mass agressiu.
(Fotos del Mundo Deportivo)

Necessitàvem una resposta i aquesta per fi ha arribat. Ha posat de davanter centre fals a Messi i ha obert Henry i Bojan el màxim que ha pogut. Amb aquesta mesura pretenia que Leo caigués a mig camp per ajudar Xavi i Iniesta, i, al mateix temps que aarenqués des del darrere per aprofitar la seva conducció. Ens hem trobat que ha entrar molt bé des de la segona línia. Així hem marcat el primer gol amb una jugada molt ben portada per Bojan (0-1). La llaura estava berta. Poc a poc els rival han notat el cansament i s'han anat dsplomanet lentament. Així, despreés d'una centrada a pilota aturada ha arribat el gol de cap de Puyi (0-2). Abans d'arribar el descans una nova jugada de Bojan ha habilitat Messi per fer el tercer (0-3). Partit sentenciat. Algun dia m'agradaria que en Pep quan els partits estan resolts per què no fa canvis!
A la segona part el Tenerife ha desaparegut i el Barça l'ha fet ballar pel camp amb possesions llargues. Han marcat Messi de nou, aixecant la pilota per damunt del porter Aragoneses (0-4), i finalment Pedro a la seva terra (tot i que sembla gol en pròpia porta).

Ara a pensar en el Sevilla; i a veure si resolem els dubtes que tenim Pep! Iblama