APARTATS

8 de gen. 2010

DIA DE REIS 060110

REIS AL PIS NOU



De bon matí vam descobrir que els Reis també havien deixat alguna coseta al Pis Nou; el llibre de Dan Brown, un mocado i atenció: una panificadora (serà la meva perdició).




DINAR DE REIS AL SARDÀ I 62è ANIVERSARI JOAN GAYA
Al migdia vam fer cap al Sardà. El pare de la Xell va fer 62 anys i com a mínim vam quedar per dinar plegats un cop la Paquita ja era a casa.


Ah! Els reis també van deixar-nos uns presents: un joc de llençols amb baixera i tot. Sempre són útils!


Vam dinar un ben trobat caldet amb pasta de nadal i pilotes i de segon pollastre.


A les postres vam poder degustar el tortell de Reis. Misteriosament no va sortir la fava! O si va sortir s'ho vam callar! A mi hem va sortir el Rei i tal com mana la tradició em va tocar posar-me la corona al cap!


Joan per molts anys!

COMIAT DEL JAVI!
A la tarda vam quedar els de la Vella Guàrdia per anar a la pobla. Quedàvem per acomiadar el Javi, el qual comença una nova aventura de les seves per terres ucranianes. Per si no en teníem prou de menjar ens vam "jalar" unes pizzes i una truita en pataca la mar de bona amb tomàquet i mostassa "caganil".

En pic el Comte de Prades va marxar per uns temets matrimonials (casa't, casa't), ens vam asseure al sofà fent-la petar una estona. De postres ens vam pulir l'ampolla de crema catalana mentre el David i Jo matxacàvem el tàndem que el Javi va fer amb el Cofrare del Còmic. Victòria aplastant!
Javi que et vagi molt bé!

El dijous, mentre els nens jugaven amb les joguines que els van portar els reis, nosaltres ens vam dedicar a preparar i assaborir els nostres regals: obrir i tallar pernil i fer pa amb la panificadora! El resultat del pa s'haurà d'anar millorant! Encara no ho tenim per la mà! Iblama

1 comentari:

JJMiracle ha dit...

Bé, però tampoc no té mal aspecte, el pa. Això sí, fa més goig el pernil :-D