Barça 5 (Villa, Messi 2, Iniesta, Bojan) - Real Sociedad 0
El millor del partit: Pedro i trencar tots els records.
El pitjor del partit: per dir alguna cosa que els rivals semblen inferiors.

La crònica ___________________________________________________________
Potser és perquè el Pep s'entesta a respectar massa els rivals però els darrers rivals que han passat pel Camp Nou han fet riure. De fet ho diré millor, els hem fet ser inferioríssims. I és que el Barça quan juga -i darrerament ho fa sempre- d'aquesta manera conjuntada i pressionant constantment fa que els rivals semblin infinitament inferiors. Les dades ho diuen tot: un dels equips revelació de la temporada no ha estat capaç de xutar a la porteria en 90 minuts. Hem estat molt bé. Hem ajuntat les línies correctament i no els hem deixat combinar és de tres passades seguides. Els hem anat acorralant al voltant de la porteria de Bravo. Ells ho tenien molt clar, ajuntaven dues línies -la defensa i el mig camp- amb 4 i 5 jugadors respecticament. Malgrat tot hem sabut jugar com un equip de handbol, anant basculant amb paciència fins trobar el foradet adequat per fer gol. El primer ha vingut després de trenar una bonica jugada de tocs curts que ha rematat Villa (1-0). El segon l'ha fet Iniesta amb un xut pel pal curt del porter (0-2). Així s'ha acabat la primera part. A l'inici de la segona part Messi ha culminat una excel'ent jugada amb parets i tocs ràpids amb Alves (3-0). El quart també l'ha fet l'argentí en jugada personal esquivant rivals com un esquiador en un slàlom (4-0). Finalment, Bojan ha culminat la maneta amb el cinquè gol de la nit (5-0). El final del partit ha concidit amb l'entrada al camp de Tamudo sota una brutal xiulada del públic del Camp Nou. Iblama