APARTATS

23 de febr. 2014

LES MEVES CRÒNIQUES FUTBOLERES 2013-2014

COMPETICIÓ: Lliga espanyola.
MARCADOR: Real Societat 3 – Barça 1 (Messi).
TÒPIC/TÍPIC. Lliga perduda!
EN VERD. Pedro.
EN VERMELL. El Tata i la seva indecent estratègia. Sembla estrany; aquest és l’entrenador que volem pel Barça? Què ens ha aportat? Tenim 13 jugadors vàlids i si a més poses a gent en posicions suïcides amb un sistema que ni ell sabia el que volia, què tenim? Doncs un desgavell! La via bona ja la tenies clarament vista en el darrer partit contra la real. Ahir era un dia per posar les vaques sagrades i més sabent que el Madrid havia guanyat. I més amb una setmana que ve de relax. Doncs res de res d’això! Lamentable!
EL DE NEGRE: correcte.
LA CONTRA. Partit delirant per part del Barça, amb les línies trencades i la defensa ficada a dins de l’àrea, on el qui va aportat la coherència, la lluita, les ganes i l’ordre va ser la Real. Amb el Barça sense saber a què jugava els jugadors es desorienten. Ahir potser vam veure el pitjor partit de Piqué, Busquets o fins i tot Valdés. Tata has aconseguit fer parar boig els nostres jugadors.
A LA CAVERNA. Felicitar-vos per haver obtingut el liderat i a més per fer-ho amb coherència. El millor valor que teniu és haver portat un entrenador que no fa soroll i coherent, que no fot invents rars i amb dos dits de coneixement. Si es fan les coses amb coherència els resultats arriben. El Barça està mort i enterrat. I compte perquè si no es prenen mesures a curt o mitjà termini, potser tornarem a veure mocadorades i crits al Camp Nou. De moment la gent cada vegada i ve menys. Bartomeu i Zubis... reflexioneu!
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO