APARTATS

13 de febr. 2014

TEMPORADA 2013-2014



COMPETICIÓ: Copa del Rei. Anada.
MARCADOR: Barça 2 (Busi i p.p) – Real Sociedad 0.
TÒPIC/TÍPIC. Poca cosa!
EN VERD. Pinto.
EN VERMELL. La inoperància e l’equip.
EL DE NEGRE: estrany. No entendré mai aquest tipus d’expulsions, per protestar.
LA CONTRA. Partit horrorós del Barça en la línia dels darrers, embarrancant-nos pel centre, no jugant per les bandes, sense pressió i amb el rival rebentant-nos amb futbol directe pel mig. Com que tenim els laterals fent-los jugar d’extrems, els rivals obren joc a la banda, acumulen gent pel centre i arriben amb claredat a la nostra porteria. Si això hi afegim la inoperància al davant fa que la gent acabi xiulant.
A LA CAVERNA. Estem estancats! Tot i així em veig a la final i mira que no sóc optimista habitualment. Em fa l’efecte que hi arribarem contra al Madrid i allà es posarà punt i final a l’era culer.
LA FOTO DEL MUNDO DEPORTIVO



COMPETICIÓ: Copa del Rei. Tornada.
MARCADOR: Real Sociedad 1 – Barça 1 (Messi).
TÒPIC/TÍPIC. Tràmit amb bona actitud però!
EN VERD. El mig del camp.
EN VERMELL. Alba.
EL DE NEGRE: Bé.
LA CONTRA. Bon partit del Barça amb alguna llacuna darrere. Per fi el Tata s’ha decidit a poblar el mig camp i s’ha notat. Situant a Iniesta a la banda i Cesc al mig tenim més gent a mig camp i podem arribar amb més claredat amb Pedro i Messi. Jo crec que és la línia a seguir.
A LA CAVERNA. Bé. Tindrem final Madrid Barça. Ho esteu desitjant ja que veieu que el Madrid està en una línia ascendent i nosaltres dubtem. Veurem el que passa!